Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Legia Warszawa - Lech Poznań 11.05.2025 17:30
Tryb drzewa
Jeśli chodzi o wygraną w obu rundach w normalnych sezonach, gdzie nie zdarzało się że grasz z kimś trzykrotnie, to ostatnio w sezonie 2007/08. Grali wtedy Kotorowski, Quinteros, Zając, Bosacki, Bandrowski.
Kopę lat.

Odpowiedz
Na moje to również w sezonie mistrzowskim 14/15. Tylko tam wtedy graliśmy bodaj 3 mecze, 2 w sezonie zasadniczym i jeden w mistrzowskiej. Na pewno wygraliśmy na Bułgarskiej w zasadniczym i w grupie mistrzowskiej na Łazienkowskiej.

Odpowiedz
(11-05-2025, 21:11)marekst napisał(a): Tak się złożyło, że mecz śledzony w rozjazdach, druga połowa słuchana w aucie w merkurym, skupić się na jeździe i drzeć mordę po golu - BEZCENNE Wink

Teraz obejrzałem skrót, ja pierdole my mieliśmy FURĘ SZCZĘŚCIA! Co tam furę, WAGON! I niech ta lokomotywa poznańska pcha jeszcze te wagony przez dwie ostatnie stacje! Ali się już spłacił,

A tak z ciekawości ktoś kojarzy kiedy ostatni raz wygraliśmy z kurwami dwa razy w sezonie?

a ja też w trasie (drugi raz, pierwszy 2:3 z Koroną) na ipadzie Wink źle się oglądało ale może dzięki temu miałem mniejszy stres.
mecz był grany pod remis tak więc tym bardziej szacun że zdarzył sie cud w postaci cudownej bramki Aliego. Bałem się że trochę za wcześnie ale te ostatnie 15 min udało się wybronić, zresztą w strasznym stylu.
ale trudno narzekać bo cuda pozytywne chętnie przyjmujemy.
z negatywów - wejścia w nogi naszych zawodników gdy Ci już odgrywali dawno piłkę - chyba z 5 bez reakcji sędziego.
nasz skład dramatyczny - tym bardziej szacun że dźwignęli. bez Salamona, Jagiełły, Murawskiego...
Oraz Walemark nie umie grać na lewej stronie.

Różnej maści komentatorzy mają teraz ból dupy (np brat bliźniak Dyrektora Legii) że łooo jaki ten Lech słaby. zaczyna się krytykowanie. Raków to byłby fajny mistrz, Jaga to już w ogóle, a Lech to taki niestabilny. Fakt jest taki że mamy pierwsze miejsce a na wiosnę 1 pkt mniej niż Raków i miejsce drugie. Kropka

Odpowiedz
Lech wygrywa w Warszawie, wraca na fotel lidera a w meczu gra Mrozek, Gurgul, Mońka, Kozubal, Lisman i Pingot. Sześciu wychowanków wepchnęło Lecha na autostradę do mistrzostwa.
Mecz chyba w założeniu miał wyglądać tak jak wyglądał. Byle nie stracić i liczyć na błysk któregoś z naszych magików i wylosowało dzisiaj Gholizadeha. Ali strzelił identyczną bramkę jak w Poznaniu. Z drugiej strony Vinagre spierdolił identyczną sytuację jak w Poznaniu.
Teraz GKS i mecz z podtekstami. GKS bardzo dobre miejsce dla piłkarzy z Lecha. To tam grali Jóźwiak, Puchacz, Kozubal, Mrozek, teraz Szymczak. Do tego kilku naszych byłych piłkarzy jak Czerwiński, Rogala czy Wasielewski. Po co to psuć? Wink

Odpowiedz
Pierwszy raz się boję, że Szymczak coś strzeli. Smile

Odpowiedz
(12-05-2025, 05:01)strzelisty jupiter napisał(a): Pierwszy raz się boję, że Szymczak coś strzeli. Smile

Jak na 1-5 to może strzelić Smile

Odpowiedz
Brawo Lech....Martwią kontuzja wczoraj jeszcze Ali i Ishak nie najlepiej wyglądali przy zmianie...A Szymczak może grać z nami?

Odpowiedz
(12-05-2025, 08:51)Trusk84 napisał(a): Brawo Lech....Martwią kontuzja wczoraj jeszcze Ali i Ishak nie najlepiej wyglądali przy zmianie...A Szymczak może grać z nami?

z nami jako 12ty zawodnik, tak - może Smile

ps - do tej pory Lech nie stosował takich zagrywek, więc chyba tak

Odpowiedz
jeśli Lech tego nie zrobił w tym przypadku, to bardzo niemądrze.

Mam nadzieję, że jednak zrobił. Na miejscu Szymczaka nie chciałbym w tym meczu grać szczerze mówiąc...

Odpowiedz
Chyba jednak stosował... pamiętam jak jeden, jedyny raz byłem w loży vip w grudniu 2017, w meczu z Termaliką to Szymek Pawłowski siedział obok mnie

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 20 gości