Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: GKS Katowice - Lech Poznań 18.05.2025 17:30
Tryb drzewa
Korona pamięta o zeszłym sezonie. Najpierw Jagiellonia, a teraz korona niech nam pomoże. O naszych jestem spokojny. Wygrają w tych Katowicach. W Poznaniu też będzie fajnie świętować majstra ; ))))

Odpowiedz
Co Douglas miał za jesień to nie mam pytań. Moim zdaniem wtedy najlepszy stoper ligi. Klimczak już liczył bejmy za ile go można sprzedać a tu na wiosnę chłop zapomniał jak się gra w piłkę. Mam nadzieję że w nowym sezonie wróci z formą z jesieni. Ja dałbym w niedzielę zagrać Mońce, dźwignął ciężar meczu w stolicy, zasłużył.

Odpowiedz
Ciekawy wątek poruszył Włodarczyk- Bergier nie gra by nie uruchomić klauzuli po rozegraniu określonej liczby minut

Odpowiedz
No i ma chyba złamaną kość śródręcza. Ale podobno Zrelak już normalnie trenuje, tyle, że ni ma sił na 90 minut gry.

Odpowiedz
Co do Douglasa sprawa jest prosta i jasna. Przypominam, że chłop przyszedł do nas ze Skandynawii z ligi, która gra wiosna jesień i przychodząc do nas miał już pół sezonu w nogach więc jesień dograł na wysokim poziomie, a później najzwyczajniej wysiadł. Nie jest to top światowy tylko zwykły grajek za kilka bejmów więc nie dał rady wycisnąć półtora sezonu bez normalnego odpoczynku, regeneracji i wakacji. Po sezonie trochę odpocznie, przepracuje okres przygotowawczy i na jesień ruszy z formą do góry.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Przecież miał przerwę między rundami, więc nie kupuję tego, że wysiadł. Zgodziłbym się, gdyby nie dał rady jesienią, właśnie przez brak przerwy letniej . Ale teraz ma być lepiej, niż po zimie, skoro my pewnie już na początku czerwca rozpoczniemy zgrupowanie?

Bergier niby przymierzany do Widzewa.

Odpowiedz
A to on nie podpisał już kontraktu z Widzewem?

Odpowiedz
Przerwa w rozgrywkach trwa tam od listopada do marca. Młody Chłopak i musi się dopiero przestawić na nasz system rozgrywek, to oczywiste. Poza tym w tym wieku zdążają się wahania formy. Będzie z niego pożytek!

Odpowiedz
Każdy z obecnego składu miał w tej rundzie słabszy okres. Grugul wylądował na ławie i łatano kimkolwiek. Pereira siadł na ławie i grał Carstensen. Sousa stracił miejsce w składzie, Gholizadeh i Walemark grali słabiej. Kozubal, Milić z Salamonem. Każdy. Moment przetrwali i wrócili do formy. Douglasa póki co nie trzeba upychać bo Mońka daje radę.

Odpowiedz
Taaa, Pereira już był "sytym kotem", Kozubal "gwiazdką jednej rundy", a Murawski prawie zabił Thordarssona z zazdrości.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości