Liczba postów: 426
Liczba wątków: 6
Reputacja:
7
coś tam się wyjaśniło po meczu Korony z Rakowem. Punktowo się wyrównało, a bilans powoduje, i może to nawet lepiej, że nie możemy przegrać. Zapowiadają się emocje, a jak widać po Koronie, czy Lechii, czy po Śląsku, nawet jak nie grają już o nic - to chce tym ekipom się biegać i namieszać. no cóż - przedostatni finał...
Liczba postów: 112
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Dzisiejsza bramka Długosza to tylko potwierdzenie mojej tezy o tym że lepiej jak Szymczak nie zagra
Liczba postów: 37
Reputacja:
2
Myślę, że ten mecz po dzisiejszym wyniku Korony jeszcze bardziej nabrał ciężaru dla naszych kopaczy jednak wierzę, że jutro będą 3 pkt.
Nie odpierdolmy Ajaxu, a będzie dobrze
Liczba postów: 102
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
(17-05-2025, 22:34)galis napisał(a): Dzisiejsza bramka Długosza to tylko potwierdzenie mojej tezy o tym że lepiej jak Szymczak nie zagra
Przecież Szymczak nie zagra wiadomo o tym od pół roku nie wiem skąd wy bierzecie tą tezę, że ma grać. Nikt nie będzie płacić 100k zł za to, żeby rezerwowy mógł grać.
Panowie nie odjebać jutro musimy dalej być na fotelu lidera.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Reputacja:
7
Mam nadzieję też że wszyscy w klubie wiedzą że Widzew jest tak cienki że Raków ich zje. Więc dobrze ze mamy poduszkę w postaci remisu ale mam nadzieję że Niels już ich nastawi na zwycięstwo. Jak się coś potknie to wtedy remis nie będzie najgorszy. Przegrana oznacza koniec marzeń o fecie
Liczba postów: 244
Liczba wątków: 2
Reputacja:
12
Normalnie bym sobie dworował, że Raków piździaków, ale przed jutrzejszym meczem przeszła mi kompletnie ochota na jakieś heheszki. Będą nerwy.
Liczba postów: 132
Reputacja:
4
Mrozek - Gurgul, Milic, Monka, Joel - Kozubal, Hotic - Walemark, Sousa, Ali - Ishak.
Na ławce tyle jakości co w zespole ze Środy Wielkopolskiej, oby zdrowie dopisywało podstawie.
Liczba postów: 102
Reputacja:
1
Ławka mega mocna. Oby nie była potrzebna do gonienia wyniku. Jazda Kolejorz! Załatwić to w pierwszej połowie!
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Reputacja:
7
Liczyłem że Jagiełło się wyleczy. Oby Hoticowi pomógl rytm meczowy i żeby nie było kontuzji. Forza Lech!
Liczba postów: 112
Reputacja:
1
Ławka rezerwowych imienia Piotra Rutkowskiego i sztabu od przygotowania fizycznego. Dobrze że zostały tylko dwa mecze i marginesik błędu