Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Piast Gliwice 24.05.2025 17:30
Tryb drzewa
Kluczowe będą wieści ze sztabu medycznego. Piłkarze muszą walczyć o każdy cm a my na trybunach musimy tak jechać z dopingiem że to piast obsra się razem z tym ich legijnym trenerkiem

Odpowiedz
W sobotę doping na pełnej k*****, nie ma to tamto.
Hej Lech!!

Odpowiedz
W czwartek się dowiemy czy anulują żółtą kartkę Walemarkowi.

Odpowiedz
Najbardziej się obawiam jakiegoś karnego z dupy dla piasta, przed oczami mam obecnie dwa mecze:
0-3 z legią u siebie po dwóch samobójach Salamona
"Droga po Puchar" Michniewicza - rewanżowy mecz i motywacje

Nasi umiejętności mają, spokojnie mogą pokulać piasta, ale GŁOWY!!! Tutaj najwięcej jest do zrobienia do soboty, ja sram z nerwów a co dopiero piłkarze,
sraków wygra z widzewem, tutaj nie ma co dywagować,

Odpowiedz
(20-05-2025, 13:52)marekst napisał(a): Najbardziej się obawiam jakiegoś karnego z dupy dla piasta, przed oczami mam obecnie dwa mecze:
0-3 z legią u siebie po dwóch samobójach Salamona
"Droga po Puchar" Michniewicza - rewanżowy mecz i motywacje

Dwóch samobójach Salamona? 
Jednego z tych dwóch wsadził Blazic. A wynik meczu to 1:2. Trzymajmy się faktów.

Odpowiedz
Rzeczywiście, w pamięci zostało że "zdobyliśmy" 3 bramki Big Grin

Odpowiedz
To jest mecz który musimy wygrać i go wygramy. Gramy u siebie, mamy lepszych Zawodników i qrwa gramy o Majstra a to znaczy że gramy na 120%. Trochę martwi brak ławki ale to ostatni mecz i będzie trzeba to Murawski wejdzie. Bałem się meczu w Katowicach, tego nie.
Pomijam nawet kwestie tradycji - lider nie zmienił sie w ostatniej kolejce od 1982 roku a w 2019 się nie zmienił z Czerwińskim w składzie

Odpowiedz
Jak udało nam się nieoficjalnie ustalić, plac św. Marka na Międzynarodowych Targach Poznańskich będzie miejscem fetowania mistrzostwa Polski przez Lecha Poznań.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Czas na czary Sousy, mało go było ostatnio, czuję jakąś jego magię tym razem. I Ishak także hat-trick, kończymy 4-0, tak to widzę. Ale stresik jest mega.

Odpowiedz
Robimy powtórkę meczu City - QPR, jak ktoś nie pamięta to niech wpisze na yt z komentarzem Twarowskiego. Połowa kiboli po takim czymś kończy w szpitalu z zaleceniami najmniejszych stresów do... Nowego sezonu. Smile

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości