Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Piast Gliwice 24.05.2025 17:30
Tryb drzewa
też w domu Smile Uffff. tętno na meczu pod 130.

mecz (nie)do zapomnienia. to że to mistrzostwo przy tych problemach zdrowotnych udało się dowieźć - to po prostu cud. Szkoda że nie uznano nam tej 2 bramki bo na pewno końcówka by wyglądała zupełnie inaczej. ale jest! gratulacje dla zawodników że wierzyli, i dla trenera że umie. nie mogę się doczekać przyszłego sezonu, i realizacji słów trenera z konferencji - że w przyszłym sezonie będą jeszcze lepsi i chcą powalczyć w Europie. przypomnę że jako trener grał w 1/16 LE, może nic wielkiego ale LE to LE. Wiedzą jak grać, wiedzą co muszą poprawić, potrzebna zdrowa kadra i kilka naprawdę solidnych wzmocnień żeby móc grać na 2 frontach. Tak więc Panie Piotrze i Dyrektorze Rząsa, na fetę, potem do domu i w poniedziałek ostro do roboty.

Dziękuję wszystkim za ten sezon.

@marekst - jeszcze nie mamy takiej częstotliwości w zdobywaniu trofeów - policz dobrze Wink

Odpowiedz
Może się starzeję i robię emocjonalny ale faktycznie, końcówka tego sezonu i mnie sporo kosztowała.
Ten sukces zrodził się w ogromnych bólach ale może dlatego smakuje wyśmienicie Smile

Odpowiedz
Brawo Drużyna, brawo Trener. Dowieźli to mimo kłopotów o których wyżej piszecie. Fura szczęście że Ishak cały sezon beż kontuzji i czynność wysokiego ryzyka ze strony zarządu. Ale na negatywne aspekty przyjdzie czas jak już skończymy świętować.
Czy tylko ja nie trzymałem ciśnienia i widziałem że Vukivic zastawił na Nas pułapkę i po uśpieniu medialnym i pierwszej połowie chciał za wszelką cenę ukłuć w końcówce i popsuć święto łamiąc zwyczaj o niezmienianiu się Lidera w ostatniej kolejce?
Swoją drogą czytam ze inni mieli podobnie jak ja o nie mogli wczoraj przez cały dzień znaleźć miejsca. Wczoraj wokół domu zrobiłem więcej niż e ciągu całego ostatniego miesiąca

Odpowiedz
Udało się. Zgodnie z moją wcześniejszą deklaracją:
Bardzo przepraszam Pana trenera za to, że w niego nie wierzyłem. Nie miałem racji!

Mamy mistrza i w perspektywie piękna złotą jesień na Bułgarskiej.
Brawo!

Odpowiedz
Dzisiaj jeszcze świętowanie ale od jutra musi być ogień w gabinetach. Ta droga do Ligi Mistrzów wygląda na taką, która jest w naszym zasięgu rywale nie są tacy, że nasze szanse są nikłe w starciu z nimi. Można powalczyć o ile w gabinetach już wysyłają oferty transferowe przychodzące.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Ale to trzeba ściągać zawodników typu Walemark czy Cartensten a nie Fiabeme.

Odpowiedz
Czas kończyć świętowanie i iść spać(w końcu),piłkarze zrobili swoje,kibice na trybunach też,teraz czas na panów w gabinetach by nie zepsuć tego co jest

Odpowiedz
Czerwiński powiedział że informację o wyniku z Częstochowy szepnął mu na ucho Marciniak. Oczywiście informacje mogli mieć też z ławki ale to jednak łysa pała nie powinna takich informacji przekazywać

Odpowiedz
Ale nawet sędzia nie powinien mieć takiego info chyba że by sprawdził w przerwie na telefonie.Po to ostatnia kolejka jest grana o jednej godzinie żeby nikt nie mógł wpływać na wynik.Dziwna sytuacja

Odpowiedz
Marciniakowi to już dawno sodówa uderzyła do głowy. Żyje w przekonaniu, że może więcej niż inni.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości