Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 2.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Doping
Tryb drzewa
(01-12-2024, 21:44)Luqu napisał(a): Takie pytanie mi się nasunęło po ostatnim wyjeździe. Po co ludzie jadą przez pół Polski i tracą na to cały dzień, skoro nie chce im się powydzierać przez 90 min?
Niestety na ostatnim wyjeździe to tak wszystko na 50% było, jakby ta połowa dopasowała się do gry na boisku. Tylko w sytuacjach podbramkowych się budzili i było głośniej.
Najlepszy był gościu stojący na schodach, który kilka razy krzyknął "głośniej kur#a", po czym odpalał fajka i sobie stał albo gadał z kolegą obok...
Każdy niech od siebie wymaga, bo każdy mecz powinien być świętem dla Kiboli, bez względu co się dzieje na boisku. My możemy grajkom pomóc tylko w taki sposób.

Takie pytanie mi się nasunęło po ostatnim wyjeździe. Po co ludzie jadą przez pół Polski i tracą na to cały dzień, skoro nie chce im się powydzierać przez 90 min?
Niestety na ostatnim wyjeździe to tak wszystko na 50% było, jakby ta połowa dopasowała się do gry na boisku. Tylko w sytuacjach podbramkowych się budzili i było głośniej.
Najlepszy był gościu stojący na schodach, który kilka razy krzyknął "głośniej kur#a", po czym odpalał fajka i sobie stał albo gadał z kolegą obok...
Każdy niech od siebie wymaga, bo każdy mecz powinien być świętem dla Kiboli, bez względu co się dzieje na boisku. My możemy grajkom pomóc tylko w taki sposób.

PS Nowa przyśpiewka na plus, trzeba tylko dopracować. Bardzo melodyczna i inna od pozostałych Smile

A co zrobiłeś z tym gościem na schodach?
Być może są osoby co mają na koncie po 200-300 wyjazdów lub naście lat na karku przy okazji i nie będzie zapierdzielał jak młodzik przez 90 minut.

Odpowiedz
Co to za logika?To jak ktoś ma 150 wyjazdów to może śpiewać sobie na pół gwizdka?Jedziemy wszyscy razem jedni mają 20 inni 150 wyjazdów ale na sektorze powinniśmy wszyscy razem dopingować i godnie reprezentować Lecha.

Odpowiedz
Może i tak powinno być ale naturalne jest że jak ktoś ma 300 wyjazdów i nie opuścił żadnego od kilku albo kilkanastu nawet lat to nie będzie tak nakręcony na śpiew jak ten co jedzie raz na pół roku. Chyba temat nie do przeskoczenia. Na wyjazdach z tego co widzę jest u nas dobrze w porównaniu do tego co widziałem w Kotle na ostatnim spotkaniu, i to na samym środku. Sami musimy tego pilnować a będzie dobrze ?

Odpowiedz
Siema jestem nowy i chce iść na pierwszy mecz (z widzewem) I mam do was pytanie-skąd wiadomo jakie barwy trzeba ubrać np tak jak było na meczu z legią że na górze były niebieskie barwy na dole białe?

Odpowiedz
Na stronie na FB kibicelecha będziesz miał info. Pewnie tutaj też się ktoś podzieli. Zresztą barwy są cały czas takie same.

Odpowiedz
(06-01-2025, 11:55)cobra747 napisał(a): Siema jestem nowy i chce iść na pierwszy mecz (z widzewem) I mam do was pytanie-skąd wiadomo jakie barwy trzeba ubrać np tak jak było na meczu z legią że na górze były niebieskie barwy na dole białe?

Dól na biało,piętro na niebiesko

Odpowiedz
(06-01-2025, 11:55)cobra747 napisał(a): Siema jestem nowy i chce iść na pierwszy mecz (z widzewem) I mam do was pytanie-skąd wiadomo jakie barwy trzeba ubrać np tak jak było na meczu z legią że na górze były niebieskie barwy na dole białe?

tak jak napisał Bartas, góra na niebiesko - dół na biało. dodam tylko bo możesz tego nie wiedzieć, w Kotle chodzisz gdzie chcesz - wyjątek to górne piętro otwierane tylko przy najwyższej frekwencji, gdzie bramki wymuszają pójscie tylko tam. ale nie obowiązują numery miejsc - żebyś kogoś nie próbował wyprosić z Twojego zakupionego Wink
Tak więc - to Ty wybierasz czy chcesz być na biało i idziesz na dół gdzie doping jest dużo lepszy, czy na niebiesko i idziesz na górę. może trochę oczywiste ale jak będziesz pierwszy raz to w sumie skąd masz wiedzieć

Odpowiedz
Tak jak już napisane - dół na biało, góra na niebiesko. Poza tym, pamiętaj o słuchaniu poleceń prowadzącego doping, głośnym dopingu i równym śpiewaniu, zgodnym z rytmem bębnów, a będzie wyśmienicie Wink

Odpowiedz
Kto decyduje o wprowadzaniu tych przekombinowanych przyspiewek (m.in nowa przyspiewka ktora pojawila sie na ostatnim mecze ze Stalą?) Takich wynalazkow przez ostatni rok/dwa lata bylo wiele i zaden sie nie przyjał....
Jak juz prowadzacy doping chce cos wprowadzac nowego do spiewnika to niech to bedzie krotkie i skoczne....idealnie pasowałoby cos na wzór Dynamo Drezno (sialalalala sialalalala sialalalala heja Koejorzzzzz!!!!) albo Beskitas.
Taki doping angazuje caly stadion a nie tylko parter II
https://www.youtube.com/watch?v=fotmpIa0-EQ
https://www.youtube.com/shorts/9bS8JCRusiU

Odpowiedz
Świetny pomysł. Idźmy za ciosem i nazwę klubu też skopiujemy a nawet i barwy. Albo więcej lalala bo nazwa Lalala Poznań też spoko brzmi.

Nowa przyśpiewka zajebista i ma spory potencjał ale główny problem tkwi w tym że trochę tekstu jest trudniej zapamiętać niż np iść najebanym na mecz i pobełkotać sobie sialala.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości