Liczba postów: 462
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Jest problem i każdy to widzi. I trzeba go pewnie rozwiązać.
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zwalniając Rząsę? Zapomnij. Tu się nic nie zmieni
"Lech nigdy nie będzie średniakiem ale też nie będzie zdobywał mistrzostwa co roku" P.R.
Liczba postów: 132
Liczba wątków: 1
Reputacja:
8
Dobrze, że chociaż trener nie pudruje tego syfa. Na konferencji powiedział w punkt.
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Co tu dużo mówić, Górnik wyszedł pewnie i przygotowany, strzelił jedną bramkę, a na straconą szybko zareagował strzelając drugą i ułożył już sobie mecz do końca. Duże rozczarowanie biorąc pod uwagę to w jakim stylu żegnamy się z rundą jesienną, ale może tego właśnie potrzeba, żeby zimą doszło do solidnych wzmocnień.
Liczba postów: 89
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Hotic drugi sezon z rzędu wchodzi jak piłkarz ulepiony z innej gliny, a im dalej w las wygląda jak ligowy dżemik.
Ja tam już za stary jestem by wierzyć na zimowe mocne transfery, zapewne jakieś wypożyczenia zawodników co w tej rundzie pograli ogony. My za to powinniśmy poodawac większość zawodników z ławki na wypożyczenie albo "za bramę".
Liczba postów: 26
Reputacja:
1
Dżemik.. Dla mnie pulpet...
Jeśli ma jeszcze ambicje to powinien pogadać z Miliciem jak zrzucić zbędne kilogramy. Gość jest ogólnie wolny a z nadwagą to już dramat. A Niels go wystawia mimo iż oczekuje szybkich zawodników tylko dlatego że nie ma alternatyw.
Liczba postów: 462
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Wy na serio liczycie, że po tej szmacie w ryj od Górnika kolejnej w tym sezonie Tomasz dokupi kogoś sensownego?
Jednak cofam słowa o magiku z Danii ma jaj trener powiedział wprost, że mecz gówno. Co prawda obstawiam, że naszych piłkarzy to ch.. interesuje ale jest to jakiś prognostyk na przyszłość. Że nie da sobie wciskać jakiś Falban czy innych Hoffmanów tylko konkret ludzi.
Liczba postów: 132
Reputacja:
8
Obyśmy tymi dwoma ostatnimi meczami nie pogrzebali sobie szans na majstra. Mówi się, ze tytuł zdobywa się wiosną, ale w tym wypadku trzeba było jesienią wycisnąć, ile się da. W przyszłym roku mamy fatalny terminarz wyjazdowy.