Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Europejskie puchary 2025/26
Tryb drzewa
Jak mamy awansować do LM czy LE, to i tak musimy pokonywać zespoły znacznie silniejsze od Rijeki.
Wiadomo, że na pierwszą rundę to słaby rywal, ale z ich perspektywy też się raczej nie mają z czego cieszyć. Przypuszczam, że Pafos byłoby dużo trudniejszym rywalem.

Odpowiedz
Byle nie Chorwaci, byle nie odpaść od razu. Ale fakt, Pafos chyba jest mocniejszym przeciwnikiem, więc dobrze, że nie oni.

Odpowiedz
Wiadomo, że docelowo to trzeba wygrać z mocnymi ale nie ma co od razu zaczynać z pierwszej rundy. Zresztą szczęściu trzeba pomóc!

Odpowiedz
Albania albo Islandia, super.

Odpowiedz
Egnatia Rrogozhine (Albania) – Breidablik (Islandia) nasi przeciwnicy.

Odpowiedz
A Stjarnan pamiętajo?

Odpowiedz
Ja pamiętam tylko napisałem z kim gramy.

Odpowiedz
(18-06-2025, 12:18)strzelisty jupiter napisał(a): A Stjarnan pamiętajo?

A Vikingur?
Patrząc na to, że jesteśmy Lech Poznań i im łatwiej tym trudniej to tego przeciwnika obawiam się najbardziej w całych eliminacjach.

Odpowiedz
(18-06-2025, 12:18)strzelisty jupiter napisał(a): A Stjarnan pamiętajo?

No jednak Rijeka to poziom trudności znacznie wyżej niż Islandia. Pierwszy mecz mamy w Poznaniu, trzeba zagrać tak, żeby była wycieczka na rewanż. Swoją drogą, przejechałbym się, już od kilku lat myślę, zeby tam turystycznie wrócić.

Odpowiedz
No i trafiliśmy na ogórki, rozjebać w pierwszym meczu niczym Zurych 6-0 i robić wycieczkę krajoznawczą połączoną z degustacją raki lub pozwiedzać wulkany. Bez żadnego pierdolollo, że kadra nie gotowa, że lipiec, że głowa boli.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 3 gości