Liczba postów: 244
Liczba wątków: 2
Reputacja:
12
Mam jakieś takie mocne przeświadczenie, że to mogą być ostatki Hoticia w naszych barwach. Nawet już nie chodzi o ten jego bebzol sfotografowany wczoraj przy rzucie rożnym. Nie tylko stracił miejsc w składzie, ale spadł nawet w hierarchii za Fiabemę. Najbardziej jednak rzuca się w oczy dyńka. Widziałem kulisy ostatnich zwycięstw i on jeden się nie cieszy. Niby skacze ze wszystkimi, niby coś tam śpiewa, klaszcze, ale z tak smutnym wyrazem twarzy, jakby właśnie miał robioną kanałówkę całej górnej szuflady. Z nikim nie gada, nie śmieje się, pełen autyzm. A objawowo było już to widać przy tym wyszarpywaniu piłki do strzału z rzutu wolnego.
Liczba postów: 57
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
P.R. "szukamy takich zawodników jak w 2022 Dawid Kownacki, którzy będą jakością dodaną. 1,5 ml euro są wstanie wydać jeśli będą przekonani do zawodnika. Negocjują z kilkoma zawodnikami"
Liczba postów: 75
Reputacja:
3
Trzeba było Kownackiego brać. Ale nie dziwi mnie ich nauka. W sensie głąb zawsze będzie głąbem. Taka rola
Liczba postów: 792
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Wywalamy Loncara. Znaczy się odchodzi zimą i klub szuka kogoś za niego. Nie słychać też o transferach na lato co jest znowu tą samą drogą błędów co ostatnio.
Liczba postów: 206
Reputacja:
6
Lech pono aktywnie poszukuje napastnika. Na giełdzie nazwisk pojawiają się dość konkretne nazwiska: Rodado, Stępiński i Rondić. Ten ostatni ponoć jest do wzięcia - za 1 mln ojro.
Plotki o ściągnieciu Puchacza wydają się bzdurne - tym bardziej, że chcą go Turcy i 1. FCK.
NIe wiem, czy nie większym wyzwaniem nie będzie odszlamienie szatni - BaLoua, Andersson, Loncar pierwsi w kolejności. Do lata powinniśmy jeszcze pozbyć się Hoffmana, moze jakimś cudem ktoś się by skusił na Szymczaka... nie wierzę z kolei w szybkie odejście Fiabemy, widać, że "cos w nim widzą". Strasznie dużo tego złomu się nazbierało - tym bardziej wolałbym, by Ali jednak został.
Reputacja:
6
BaLua i tak odejdzie po sezonie. Nie wiem czy Andersen też nie ma kontraktu tylko do końca roku. Loncar to wypożyczenie. Najgorzej będzie z tymi wynalazkami typu Hoffman czy Fiabema.
Liczba postów: 206
Reputacja:
6
Andersson - kontrakt do 30.06.2026... BaLoua podobno okopał się w Cuba Libre i pokazuje faka, nie odejdzie, jeżlei ktoś mu nie zaproponuje kontraktu porównywalnego z aktualnym (100kPLN/mies). Gdzieś coś mi mignęło, że jakaś szansa na pożefnanie się z Loncarem jest.
Mam nadzieję, że Fiabema i Hoffman jakieś frytki zarabiają. I z drugiej strony są młodzi i akurat moim zdaniem ich do ewentualnego rozwiązania kontraktu zmotywować będzie łatwiej niż naszą czarną perełkę. Plus - niepopuarna opinia - czuję, że z tego Fiabemy można by coś jeszcze wyciągnąć.
Liczba postów: 15
Reputacja:
0
Z Lech Poznań news
Grono piłkarzy, którzy mogą wzmocnić szeregi Lecha Poznań się powiększa.
Według polskich mediów Lech jest zainteresowany pozyskaniem takich piłkarzy, jak:
Damian Rasak z Górnika Zabrze,
Arkadiusz Pyrka z Piasta Gliwice,
Mariusz Stępiński z Omonia Nikozja,
Imad Rondic z Widzewa Łódź,
Angel Rodado z Wisły Kraków,
Reputacja:
6
Rodado to mrzonka. On nie będzie kosztował 200 tys euro tylko parę milionów. Pyrka to 2 miliony i negocjuje podobno z Legią. Rasak do Lecha? Po co.. Stępiński pójdzie na zachód ma opcję z Grecji. Rondic kolejny jednosezoniwiec. Pisał to jakiś niespełniony scout Realu chyba te nazwiska...
Liczba postów: 51
Liczba wątków: 8
Reputacja:
1
Rodado odpada, sam mówił, że nie chce odchodzić z Wisły.