Liczba postów: 792
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
No to dobrze. Bo już się bałem, że talent zmarnowany. Mam nadzieje, że rezerwy i PP z ogórkami będą jego. Byle łapał minuty.
Liczba postów: 122
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Ali jutro ma być we Wronkach na treningu, jest już w Polsce.
Liczba postów: 133
Liczba wątków: 1
Reputacja:
4
Mamy skrzydłowych z kruchych kości. Dmuchać na naszą ofensywę bo bardzo źle możemy wystartować.
Liczba postów: 74
Reputacja:
3
Wg niektórych mamy w chuj czasu
Liczba postów: 297
Liczba wątków: 4
Reputacja:
9
Tydzień na napastnika. By chociaż otrzaskał się w meczu z prostą tutką. Nie mówiąc o kolejnych pojawiających się potrzebach z powodu wypadania jednego ogniwa za drugim.
Ten Lisman już gdzieś poszedł? Bo może się przydać.
Liczba postów: 122
Reputacja:
3
Za szybko zrezygnowaliśmy z Hoticia. Pomimo, że był obrażony to zawsze gotowy do gry i z odpowiednią jakością. Najpierw trzeba było zapewnić zastępstwo a dopiero potem pozwolić odejść. Możemy teraz się zabawić: czy dostaniemy najpierw info o testach zawodnika czy o kolejnym urazie kogokolwiek?
Liczba postów: 792
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Zgadzam się. Bez sensu oddaliśmy zawodnika mogącego obskoczyć parę pozycji. Był jaki był ale uniwersalny. A teraz jesteśmy w dupie.
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Haha 2 dni temu o tym napisałem, że zaraz pewnie wypadnie albo Hakans albo Walemark i ciach sprawdziło się. Na ten moment mamy jednego zdolnego do gry skrzydłowego no i Lisman ewentualnie. Pierwsze mecze zapowiadają się świetnie kadrowo będziemy średnio przygotowani bez natychmiastowych wzmocnień.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!