Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Przygotowania do sezonu
Tryb drzewa
No to dobrze. Bo już się bałem, że talent zmarnowany. Mam nadzieje, że rezerwy i PP z ogórkami będą jego. Byle łapał minuty.

Odpowiedz
Ali jutro ma być we Wronkach na treningu, jest już w Polsce.

Odpowiedz
Hakans wypada na miesiąc

Odpowiedz
Mamy skrzydłowych z kruchych kości. Dmuchać na naszą ofensywę bo bardzo źle możemy wystartować.

Odpowiedz
Wg niektórych mamy w chuj czasu

Odpowiedz
Tydzień na napastnika. By chociaż otrzaskał się w meczu z prostą tutką. Nie mówiąc o kolejnych pojawiających się potrzebach z powodu wypadania jednego ogniwa za drugim.
Ten Lisman już gdzieś poszedł? Bo może się przydać.

Odpowiedz
Za szybko zrezygnowaliśmy z Hoticia. Pomimo, że był obrażony to zawsze gotowy do gry i z odpowiednią jakością. Najpierw trzeba było zapewnić zastępstwo a dopiero potem pozwolić odejść. Możemy teraz się zabawić: czy dostaniemy najpierw info o testach zawodnika czy o kolejnym urazie kogokolwiek?

Odpowiedz
Zgadzam się. Bez sensu oddaliśmy zawodnika mogącego obskoczyć parę pozycji. Był jaki był ale uniwersalny. A teraz jesteśmy w dupie.

Odpowiedz
(03-07-2025, 16:47)Zabal napisał(a): Hakans wypada na miesiąc

a on w ogóle zdążył "wpaść" z powrotem? czy to kontynuacja. 

masakra jakaś - za chwilę będziemy brać zawodników z Lecha II albo Wiary Lecha

Odpowiedz
Haha 2 dni temu o tym napisałem, że zaraz pewnie wypadnie albo Hakans albo Walemark i ciach sprawdziło się. Na ten moment mamy jednego zdolnego do gry skrzydłowego no i Lisman ewentualnie. Pierwsze mecze zapowiadają się świetnie kadrowo będziemy średnio przygotowani bez natychmiastowych wzmocnień.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości