Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Transfery 2024/25 - okienko zimowe
Tryb drzewa
niech biorą obydwóch i zrobią miejsce dla jakiegoś wartościowego zmiennika dla Ishaka. tylko to że Korona chce to nic nie znaczy, pytanie czego chce DS i Zarząd...

Odpowiedz
Są nowe pogłoski - Gisli Thordarson z Vikingura, 20 lat, defensywny pomocnik

Odpowiedz
Parę źródeł, m.in. Kanał Sportowy, donosi, że lista pożegnań Nielsa pokrywa się z naszą - Szymczak na wypożyczenie (zainteresowane Korona i GKS), Loncar skrócenie wypożyczenia (tu chyba będzie najłatwiej, focha strzelił ponoć i nie chce już grać w Lechu), Ba Loua (są zainteresowani! Kazań, kluby z Ukrainy i Azerbejdżanu), Hoffmann (chce, by go wypożyczono), Andersson (tu nieoczekiwanie jest dobra sposobność, bo "jest u niego jakaś sytuacja rodzinna", więc mimo długiego kontraktu jest szansa pozbyć się szympansa).

Mocno cisną na zakup tego Islandczyka na defensywnego pomocnika, myślę, że to jest największy wbrew pozorom priorytet zarządu - i tu powinniśmy się na pewno spodziewać transferu. Jeżeli wypaliłby plan na wszystkich 4 dyskutowanych pozycjach i pozyskalibyśmy zawodników przynajmniej perspektywicznych - a najlepiej od razu "do grania", to byłoby to okienko wręcz rewelacyjne, patrząc na nagromadzenie złomu w drużynie. Jakieś ruchy na skrzydłach - zapomnijmy (oprócz pożegnania BL)

Odpowiedz
Jak oddadzą tych wszystkich wymienionych (Co było by piękne) to musimy mieć na wczoraj LO, napastnika i kogoś do środka chociaż jednego.

Odpowiedz
(03-01-2025, 19:02)uncoolben napisał(a): Parę źródeł, m.in. Kanał Sportowy, donosi, że lista pożegnań Nielsa pokrywa się z naszą 

To nie tak. Te pare źródeł żywcem kopiuje z Włodarczyka. Jak się wczytasz, to znajdziesz nawet fragmenty, gdzie powołują się na Meczyki.  Więc w zasadzie źródłi jest jedno: imć farmazon.

Odpowiedz
Ostatni mistrz Skorży to szach-mat w postaci pozyskania przed rundą rewanżową Kownackiego.
Teraz trzeba zrobić podobny myk, niekoniecznie oczywiście z Kownackim, ale napastnik dla zluzowania i jednocześnie naciskania Ishaka to mus w tym oknie.

Odpowiedz
Dzisiaj czytałem, że Jóźwiak jest na wylocie w Granadzie. Nawet dzisiaj w pucharze nie wyszedł. W przypadku odejścia baluja można by się zastanowić. Pytanie na jakich zasadach, bo kontrakt tam ma do końca sezonu i wypożyczyć go raczej nie będą chcieli.
Mało nazwisk słychać, ale coś czuję, że to dobrze. Niech się dzieje, jest troszkę czasu (2 tygodnie?).

Odpowiedz
Ciekawe czy w sprawie wypożyczenia Szymczaka jest w Klubie faktyczna chęć podjęcia ryzyka. Smyk napisał o tym bardzo w punt na goal.pl.
Mam cichą nadzieję, że Syn Swojego Ojca umie czytać ze zrozumieniem. I że to przeczyta.
Chcę też wierzyć w to, że nie zadziała tu mechanizm zjadania własnego ogona. Wypożyczymy Szymczaka dopiero kiedy ściągniemy napastnika za niego. Tylko po co ściągać napastnika, skoro mamy na klubowym garnuszku Szymczaka?

Odpowiedz
Bo każdy napastnik będzie lepszy od tego Szymczaka. Takiego gniota to nie było od wielu lat w Lechu (byli ale nie byli trzymani przez tyle czasu na siłę) może Vojo tyle u Nas siedział. Ważne jest zrobienie jak najszybszych transferów. A nie czekanie nie wiadomo do kiedy i na co.

Odpowiedz
Ja to wiem, Ty to wiesz, ale czy młody prezes to rozumie/ ogarnia/ wybiega w przyszłość/ wyciąga wnioski/ potrafi nie słuchać podszeptów Grimy Gadziego Języka Klimczaka? Bo do tego odnosi się mój post. I tu mam lekką drżączkę. Oby Piotr Rutkowski umiał wyjść poza Piotra Rutkowskiego.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości