Jak w temacie: jak się Szanownemu Komentariatowi podobają nowe stroje? Ja widzę jedynie lekki lifiting zeszłosezonowego modelu. Mogą być. Jakoś. Nuda.
Ocena wątku:
Title: Koszulki 2025/2026
Tryb drzewa |
Jak co roku. Nuda, mega podobne do siebie. Ale cena też zacna : )))
Czy w tym sezonie również będzie -100zl w ramach superbetu ?
Czy w tym sezonie również będzie -100zl w ramach superbetu ?
07-07-2025, 21:28
Słabe.
07-07-2025, 22:22
Aż by się prosiło o jakimś motyw poznański z przodu w tle. Tak jak kiedyś Warta z mapą Poznania.
No i mam nadzieję za rok złota gwiazdka
No i mam nadzieję za rok złota gwiazdka

11-07-2025, 13:41
Jak dla mnie średnia.
Mogliby przestać kombinować z jakimiś wzorkami i zrobić jakąś koszulkę ze zwykłym, nieprzekombinowanym wzorem.
Piękno tkwi w prostocie
Mogliby przestać kombinować z jakimiś wzorkami i zrobić jakąś koszulkę ze zwykłym, nieprzekombinowanym wzorem.
Piękno tkwi w prostocie

11-07-2025, 18:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-07-2025, 18:35 przez strzelisty jupiter.)
Czekam na oldschoolową czteroczęściową szachownicę z przodu. Góra trykotu niebieski-biały, dół biały-niebieski. W całość wplecione skrzydełka lub koziołki w formie znaku wodnego.
Coś podobnego do wzoru polskiego lotnictwa, z tym że oczywiście nie w biało-czerwonych, a kolejowych barwach.
Coś podobnego do wzoru polskiego lotnictwa, z tym że oczywiście nie w biało-czerwonych, a kolejowych barwach.
11-07-2025, 22:21
Albo na wzór reprezentacji Chorwacji tylko niebieski zamiast czerwonego.
12-07-2025, 18:59
Nic specjalnego,spodziewałem się czegoś lepszego,motyw flag był by fajny ale nie tak zaprojektowany bo w połączeniu z brandingiem wygląda koszmarnie a ktoś kto nie jest w temacie na to spojrzy to nawet nie skapnie się że są tam flagi.Już by lepiej to wyglądało gdyby na całej koszulce był jeden duży wzór jednej z flag pasy,albo Szkocka.No i szkoda że nie ma jakiegoś delikatnego motywy złota za mistrzostwo tak wiem że koszulki były projektowane o wiele wcześniej ale był by to fajny symbol mistrza
Browsing: 1 gości