Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: SUPERPUCHAR: Lech - Legia
Tryb drzewa
(12-07-2025, 22:48)Radziu98 napisał(a): Co by nie było jutro na pełnej k***** doping.
Hej Lech!!
Dokładnie

Tylko zwycięstwo! Big Grin

Odpowiedz
Dużo się nie pomyliłem
Mrozek
Gumny Douglas Milic Gurgul
Perreira Kozubal Jagiełło Sousa Fiabema!
Ishak

Ławka, miej nas Panie w opiece
Bąkowski, Andersson, Bengtsson, Szymczak, Salamon, Mońka, Dudek, Lisman, Skrzypczak

Odpowiedz
Ja pierdole co z tym klubem jest nie tak. Czas od maja na wzmocnienie kadry, a my na superpuchar wychodzimy bez klasycznego skrzydłowego bo takiego nie mamy. Ręce opadają.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
No cóż, z taką gra i takim składem to nie wiem czy Albańczycy nie będą faworytem. Zrozumiałbym, gdybyśmy mieli żelazną kadrę z poprzedniego sezonu, że można wtedy poczekac na te lepsze wzmocnienia. Ale my mamy szpital, mamy szansę zarobić sporo kasy, a tuż przed startem ligi i pucharów gramy Fiabema i bocznym obrońca na skrzydle. A na ławce dramat. Rutkowski jak zwykle, co mistrzostwo człowiek się łudzi, ale u niego nauka po doświadczeniach to obca dziedzina.

Odpowiedz
Liga Konferencji też jest fajna.

Odpowiedz
Liga Konferencji też mało pewna przy takiej grze. Wstyd na to patrzeć co się dzieje. A ja głupi 3 stówki na Lecha postawiłem.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Gdy się wydaje że w końcu wronieccy się czegoś nauczyli, że wszystko idzie w dobrym kierunku, że transfery są jakościowe i na czas to przyjeżdża Legia, ta co nie ma pieniędzy na wynagrodzenie i musi sprzedawać, ta która nie robi transferów i jej kibice bojkotują doping. Przyjeżdża I Nas zjada, niby człowiek się łudził że tym razem będzie inaczej...

Odpowiedz
Żółta kartka dla zarządu aby nie powiedzieć czerwona. Lampka w chuj się świeci i oczekiwać należy konkretów bo będzie kiepsko

Odpowiedz
Ten talerz był mało ważny, nikt o tym nie pamięta oprócz dnia, gdzie jest kolejny mecz o ten talerz. Ale to, że fiabema jest w tym klubie i to w pierwszym zespole to nie mogę tego zrozumieć od roku. On się nadaje, ale na 3 ligę w rezerwach, może by coś tam pograł, chociaż patrząc na jego "styl" (czyt. stanie i czekanie, machanie rękami, a potem narzekania bo źle dostał piłkę) to tam też może być ciężko. Każdy by sobie tam poradził lepiej od niego.

Odpowiedz
Nowy nabytek zrobił więcej przez 15 minut niż Fiabema, co zrobił takiego? Kurwa był zaangażowany, biegał!

Pierwsza połowa żenada, ewidentnie widać brak skrzydeł, brak kreatywności w środku i na koniec wisienka na torcie brak chęci.

Druga połowa lepsza ale bez fajerwerków.

Warto zauważyć, że w jednym meczu zrobiliśmy więcej zagrożenia w polu karnym przy rzutach rożnych niż w poprzednim całym sezonie

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości