Liczba postów: 303
Liczba wątków: 4
Reputacja:
12
Oj, po pierwszej rundzie Velde była większa jazda na forum niż po pierwszym sezonie nygusa z czarnego lądu.
Liczba postów: 245
Liczba wątków: 2
Reputacja:
12
Koźmiński podaje, że Andersson opuści Lecha wciągu najbliższych kilkudziesięciu godzin.
Liczba postów: 799
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Oczywiście ale Krzysio pokazał przebłyski tutaj u kolegi z Cuba Libre nigdy takiego czegoś nie było. Jakiekolwiek liczby w Lechu były dziełem przypadku. Tragiczny piłkarz.
Ok odchodzi Andrersson pytanie kto za niego. Bo potrzebujemy LO na już.
Liczba postów: 211
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
No robią miejsce dla Recy. A poważnie - ruchy na razie wyglądają logicznie, więc wg mnie to oznaczałoby rychły transfer in.
Liczba postów: 799
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
No miejmy nadzieję.
Dziwi brak na liście do odpalenia Filipa D sympatycznego Szweda on przecież nie gra wcale w tym klubie.
Liczba postów: 15
Reputacja:
0
Lech Poznań pyta Olympiakos o możliwość sprowadzenia lewego obrońcy Apostolosa Apostolopoulosa
Liczba postów: 303
Liczba wątków: 4
Reputacja:
12
Idealnie byłoby, gdyby do najbliższej środy w Turcji zameldowali się napastnik i lewy obrońca (w tej kolejności - bramkostrzelny pener na szpicę potrzebny na już, zresztą od dawna). W czwartek gramy dwa sparingi, fajnie by ewentualni nowi się pokazali.
Liczba postów: 39
Reputacja:
2
09-01-2025, 16:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2025, 16:59 przez Jankes.)
A ja uważam że nam jest potrzebny napastnik w stylu Solskjaera czyli gość który wejdzie z ławki w meczu na styku/gdy walimy głową w mur i wciśnie tego decydującego gola choćby dupą
Liczba postów: 211
Reputacja:
6
No to może coś się i tu szykuje jednak, bo wg Włodarczyka podobno Szymczak bardzo blisko przejścia do GKSu.