Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Transfery 2024/25 - okienko zimowe
Tryb drzewa
Tylko Kędziora przyszedł tu chyba już w trakcie rundy wiosennej i to bardziej na zasadzie ucieczki z Kijowa przed wojną, po drugie trenerem był wtedy Skorza, z którym nie mial za dobrych relacji po pierwszej jego kadencji w Lechu.

Odpowiedz
(11-01-2025, 15:25)Skorpion napisał(a): Ten Grek jakby nie patrzeć coś kiedyś potrafił. Ale w tym sezonie nie gra nic same ogony. Pytanie czy za to siano (gdzieś mignęło mi 700tys euro) nie było by lepszego piłkarza

Hmmm, "coś kiedyś potrafił"? Kiedy? Przecież to młodziak, który dopiero do tego sezonu zaczął łapać się do pierwzego składu. 5 występów na najwyższym poziomie ligowym w karierze, z czego dwa czy trzy o w wyjściowym skłądzie, przedtem gra w rezerwach i pucharze Grecji. Tu "na papierze" wygląda to z kolei po prostu bardzo słabo, zwłąszcza w kontekście tych 700 kEUR.

Odpowiedz
No w sumie teraz zobaczyłem, że w zeszłym sezonie to on grał... ale w drugiej lidze. Pytanie po co nam taki piłkarz w takim razie.

Odpowiedz
Ten Grek jest na papierze tak z dupy, że nie wiem, jak traktować te doniesienia o 700 tys. brukselskich. Wyznacznikiem minimalnego akceptowalnego na tę pozycję poziomu powinien być Rebocho. I nikt niżej (oby wyżej). Inaczej będziemy się ciągle kręcić w kółko.

Odpowiedz
Nie wiem czy to transfer ale w sumie tak: Barański wraca do Lecha. Będzie dla nas dostępny od rundy sezonu 2025/2026

Odpowiedz
Ktoś śledził jego postępy w Ruchu jest to piłkarz który u Nas zrobi robotę? Podobno pół ligi się o niego zabijało.

Odpowiedz
Dobrasz donosi, że Lech dogadał sie z nowym napastnikiem, ale jeszcze nie z jego klubem,

Radomiak zainteresowany Ba Louą.

Odpowiedz
To dobrze bo dzisiaj Szymczak po raz kolejny pokazał, że nie nadaje się do niczego.

Odpowiedz
(12-01-2025, 10:49)Skorpion napisał(a): Ktoś śledził jego postępy w Ruchu jest to piłkarz który u Nas zrobi robotę? Podobno pół ligi się o niego zabijało.

Z tego co podglądałem wybiórczo - a i teraz można zajrzeć w różne skróty z 1 ligi- to wygląda obiecująco, gra nieco w stylu Sousy. Ze sporym zmysłem do gry kombinacyjnej i soczystym strzałem. Na pewno nie jest to Julek Letniowski. Stawiam przy tym transferze spory plus, był już u nas, więc mam nadzieję, że on nie z tych synków, którym służy jedynie śląskie powietrze.

Odpowiedz
Czyli jego następca pewnie. Fajnie, że udało się ściągnąć naszego wychowanka (trenował już u Nas) pomimo tego, że odszedł z naszej akademii.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości