Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM: Lech Poznań - Breiðablik, 22.07.2025 20:30
Tryb drzewa
Z tą ostatnią sytuacją to za pewnie się poczuł albo już był za bardzo wyluzowany. Podobało mi się jak odrazu zrobił podanie otwierające do Ishaka, tuż po przerwie

Odpowiedz
Rączki na kołderkę, Ouma wszedł z przytupem, ale na gości, którym już się odechciało grać. Poczekajmy aż będziemy grać z kimś kto założy na nas press. Breidablik wyłożył przed nami czerwony dywan i chwała naszym, że skorzystali na maksa.

MVP na boisku Joel, poza, Pan Trener od stałych fragmentów.

Odpowiedz
Dla mnie Ouma sztos, lubię takich grajków, którzy są wszędzie. To dopiero kilkadziesiąt minut, ale wydaje mi się, że będzie z niego duży pożytek.
Wynik bajka, w ciągu 4 dni z czlapakow do dynamicznego zespołu. Nie wiem jak to w kilometrach wyglądalo, ale na oko szybkość bez porównania do piątku.
Co do indywidualnych laurek - Mrozek bezrobotny, ale ten błąd masakra. Kozubal pod formą cały czas. Szymczaka ktoś podmienił, podobał mi się. I sędzia. Skąd oni wzięli tego gościa, do przerwy co decyzja to błąd.
Brawo drużyna, brawo trener, znowu żyjemy.

Odpowiedz
(22-07-2025, 22:31)MichalM napisał(a): Ej a nie porównałeś Szymczaka do Fiabemy? A wiesz, że ten pierwszy często grywał na skrzydle? Jeśli nie to porównaj chociażby zaangażowanie obu panów w dzisiejszym meczu.

Tak porównałem Szymczaka do Fiabemy w takim sensie, że w normalnej realnej sytuacji ani jeden ani drugi nie powinien w tym meczu wyjść w podstawie bo każdy wie, że ich już po prostu nie powinno być w klubie bo nie są na tym poziomie, żeby nas godnie reprezentować i proszę nie podniecajcie się, że Szymczak zagrał dobre 20 minut bo graliśmy z klubem, który miałby w 1 lidze problem, żeby wywalczyć sobie awans do ekstraklasy.

Ouma może być ciekawym wzmocnieniem bardzo fajnie czytał grę ale dalej biorę pod uwagę poziom naszych rywali. Fajnie jeśli na Lechię wyszedłby od początku. Miejmy nadzieję, że ten mecz będzie takim naszym meczem otwarcia i od teraz będziemy już tylko lepsi.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
No i pyklo chociaż przy 1:1 czuć było smród na szczęścia trwał całe dwie minuty. Rewanż formalnością pytanie o mecz z Lechią. Ten mecz nie był wyznacznikiem ja bym przełożył.

Odpowiedz
Też bym przełożył. Szymczak czy Jagiełło w 60 minucie oddychali rękawami.

Odpowiedz
Na 99.9% mamy na jesień puchary i to w kontekście rozwoju klubu jest bardzo dobra wiadomość. Meczu z amatorami grającymi w 10 nie chcę oceniać bo to żaden wyznacznik naszej obecnej formy. Z Ouny chyba będą ludzie jak i z Bengtssona. Nadal brak zmiennika dla Kapitana i to niepokoi.

Odpowiedz
I tak powinny wyglądać mecze z takimi zespołami,władować ile się da i w końcu widać różnice poziomów.Ciężko ocenić zawodników bo rywal był jaki był no i w końcu król ISHAK z hat-trickiem.Zmiennik dla Ishaka coś mi się wydaje że będzie w przyszłym tygodniu

Odpowiedz
Po takim meczu chyba nie ma co przekładać i z wiatrem w żagle trzeba iść w sobotę za ciosem, a lepiej przełożyć mecz pomiędzy spotkaniami z Crveną.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Strzeliliśmy z rzutów rożnych w tym sezonie tyle bramek ile w zeszłym. W końcu jakieś zagrożenie. Milić z Legia mógł już 2 zapakować. Umie dojść do strzału, co było kompletnie nie wykorzystane przez ostatnie lata. W poprzednim sezonie mistrzoskim miał 6 bramek! Łącznie strzelił dla Lecha 9, do tego 15 dla Hajduka i Oostende. Trudno wyciągać wnioski po 3 meczach ale jest nadzieja że w końcu się coś ruszy.
.... i ta ala szarancza po której Skrzypczak zdjął pile Ischakowi, plus fajnie rozegrany różny do którym Sousa ostrzelał trybuny.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości