Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Quo Vadis Rodzina R.
Tryb drzewa
Napastnik według Rząsy miał być na dniach, mówił to przy okazji meczu otwierającego ligę jeśli dobrze kojarzę. Pytanie czy coś się nie wykrzaczyło skoro w ruch poszły plotki o Pululu.

Odpowiedz
(25-07-2025, 19:33)strzelisty jupiter napisał(a): Trzy dni na napastnika. Inaczej kolejna zaprzepaszczona szansa i walka w podrzędnych pucharach. Plus świadomość, że Rutkowski znowu nie zrobił co powinien, by wreszcie wzmocnić atak. A Crvena jest do kulnięcia.

Ale pewnie wiesz, że dzień przed meczem można znowu dwóch zgłosić.

Odpowiedz
Nie wiem, dlatego zapytałem. Mosina mi odpowiedział. W każdym razie, jak w kadrze na mecz z Crveną nie będzie wreszcie sensownego rywala o szpicę dla Ishaka, okaże się - jakie zaskoczenie - że Rutkowski znowu wypiął się na kibiców i z nich jawnie zakpił.

Odpowiedz
Tylko jesli do 28 byli zarejestrowani w klubie:

UEFA dopuszcza zgłoszenie maksymalnie 2 dodatkowych zawodników na Listę A pod warunkiem, że:
1. Zawodnicy byli już uprawnieni do gry w klubie (czyli zostali zarejestrowani w krajowej federacji przed upływem terminu UEFA),
2. Zgłoszenie nastąpi najpóźniej do godziny 24:00 (CET) dnia przed meczem,
3. Całkowita liczba zawodników na Liście A nie przekracza 25,

Odpowiedz
(25-07-2025, 20:37)strzelisty jupiter napisał(a): Nie wiem, dlatego zapytałem. Mosina mi odpowiedział. W każdym razie, jak w kadrze na mecz z Crveną nie będzie wreszcie sensownego rywala o szpicę dla Ishaka, okaże się - jakie zaskoczenie - że Rutkowski znowu wypiął się na kibiców i z nich jawnie zakpił.

W jaki sposób zakpił? Na siłę szukacie powodów, żeby zrobić z siebie ofiarę demonicznego Rutkowskiego.

Odpowiedz
Skąd Wy macie te daty i przepisy? Przecież to nieprawda.

Wg oficjalnej dokumentacji UEFA Champions League na sezon 25/26

Pierwotny termin zgłaszania na III rundę mija 31/07 a nie 28/07.

Cytat:List A must be submitted online by the following deadlines: [...]
31 July 2025 (24:00 CET) for all matches in the third qualifying round;

A w paragrafie dot. 2 dodatkowych zgłoszeń nie ma mowy o obowiązku zarejestrowania tych graczy przed pierwotnym terminem (przecież z takim ograniczeniem te dodatkowe zgłoszenia nie miałyby najmniejszego sensu).
Nowy gracz musi jedynie być zatwierdzony w lokalnej federacji w momencie zgłoszenia.

Cytat:For the qualifying phase and the play-offs, a club may register a maximum of two new eligible players on List A after the above-mentioned deadlines, provided the quota of locally trained players is respected. This registration must be completed by 24:00 CET the day before the relevant first-leg match and the club’s association must confirm in writing that the new player is currently eligible to play at domestic level. If the registration of a new player causes the number of players on List A to exceed 25, the club must remove a player registered previously to reduce the number of players on the list to 25 again.

Daleko nie szukając, jak inaczej moglibyśmy dodać (i wystawić w meczu) Oumę do gry z Breidablik?
Przecież wypożyczono go parę dni po pierwotnym terminie zgłoszeń na II rundę.

Więc potencjalnego nowego napastnika możemy zakupić i zgłosić do pucharów nawet 4/08.

Odpowiedz
ChatGPT kłamie zatem :/ dzięki Pacal. Jak widać tylko szukanie u źródła ma sens. Sorry za wprowadzenie w błąd. Jak to pisałam to też mi z Ouma nie pasowało
PS. 28 to termin z zeszłego roku. Głupek Wink I rzeczywiście można dwóch dopisać 24 h przed meczem czyli mamy czas do 4 lub 5 sierpnia

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 4 gości