Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lechia Gdańsk - Lech Poznań 26.07.2025 20:15
Tryb drzewa
Coś się wydarzyło, że Ouma tak szybko zszedł? Niestety mam problem z internetem i nic nie wiem.

Odpowiedz
(26-07-2025, 21:03)MichalM napisał(a): Coś się wydarzyło, że Ouma tak szybko zszedł? Niestety mam problem z internetem i nic nie wiem.

Bardzo słabo grał, dostał pomarańczową kartkę za faul po swojej głupiej stracie.

Odpowiedz
Dzięki, czyli zlepek piłkarzy z Gdańska jest za silny dla Oumy?

Odpowiedz
No niestety źle to wypadało. Min trzy głupie straty. Chociaz powalczył przy naszej nieuznanej bramce. Ale mamy wuchte sytuacji. Jagiełło na pustą. Leo to samo....nie chce wpaść

Odpowiedz
Kiedyś była taka zasada,że nie komentujemy w czasie meczu ... Wiem,że sam to zrobiłem,ale w celu przypomnienia.
To już nie to samo forum co kiedyś...

Odpowiedz
W mojej ocenie, taka taktyka jaką proponuje Niels ma sens jak nasza siła ofensywna jest duża i jesteśmy w stanie rywala zdominować i mamy trochę lepszą skuteczność. Z Jagiełło na 10 i z Szymczakiem na skrzydle nie ma aż takiej dominacji, a to przekłada się na wszystko inne. :/ Oczywiście, dodatkowo nie ułatwiają sprawy obcinki takie jak Pumy czy Pereiry.

Odpowiedz
Prawdziwe forum umarło.
Jak stracili na 1:0 to już wiedziałem, że po meczu. Kiedy oni ostatnio odrobili stratę jednej czy dwóch bramek

Odpowiedz
(26-07-2025, 21:18)Zioło napisał(a): Kiedyś była taka zasada,że nie komentujemy w czasie meczu ... Wiem,że sam to zrobiłem,ale w celu przypomnienia.
To już nie to samo forum co kiedyś...

Nadal się jej trzymam. To był pierwszy mój taki post. Jedynie zadałem pytanie co się wydarzyło, niestety nie mogę śledzić czy oglądać bo...są jeszcze takie miejsca, że internet trzeba szukać w polu

Może kto opisać debiut Palmy? Co się wydarzyło w drugiej połowie?

Odpowiedz
Zamknęli mordy Wam tutaj.

Ale rożne stają się naszą siłą, w końcu.

W obronie jesteśmy straszni, Ouma wejście niczym Tetteh.

Ps. Tego napastnika by kupić to nie trzeba daleko szukać.

Odpowiedz
Ale sinusoida. Mam nadzieję, że ten mecz zamknie Gurgulowi grę w wyjściowym składzie. Po 1 połowie wystarczyło zmienić najsłabsze ogniwa czyli Ouma i Gurgul i o niebo lepiej to wyglądało po wejściu Moutinho większy spokój na lewej stronie. Cieszą stałe fragmenty gry widać ogromną poprawę. Oddychamy rękawami pod koniec meczu w środę musi wyjść rezerwowy skład na Islandii. Gra w obronie to cyrk i po pierwszej połowie człowiek już wkur....y był.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości