Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Legia Warszawa, 10 listopada godz. 17:30
Tryb drzewa
No to zaczynamy temat meczu z Legią.

Odpowiedz
Co tutaj dużo Mówić 3 pkt zostają w Poznaniu.
Na Trybunach Śpiew na Boisku Walka.

Odpowiedz
Nie wiem czy odpowiednie miejsce (nie widzę wątku odnośnie biletów).
Wypadł mi wyjazd, mam do sprzedania jeden bilet do Kotła - więcej info priv.

Odpowiedz
Klasycznie będzie to ciężki mecz, legia ma 3 mecze przed nami, nie powinno nas to obchodzić czy będą zmęczeni czy nie. Jeśli się piłkarze skupią i nie pokłócą to twierdza powinna być niezdobyta.

Odpowiedz
(30-10-2024, 18:39)savitar napisał(a): Klasycznie będzie to ciężki mecz, legia ma 3 mecze przed nami, nie powinno nas to obchodzić czy będą zmęczeni czy nie. Jeśli się piłkarze skupią i nie pokłócą to twierdza powinna być niezdobyta.
Niestety, motorek zdobył. Wrzucił dwójkę i przejechał się 2 razy do bramki Sad
[Obrazek: giphy.webp]

Odpowiedz
(30-10-2024, 22:26)UnoMoretti napisał(a):
(30-10-2024, 18:39)savitar napisał(a): Klasycznie będzie to ciężki mecz, legia ma 3 mecze przed nami, nie powinno nas to obchodzić czy będą zmęczeni czy nie. Jeśli się piłkarze skupią i nie pokłócą to twierdza powinna być niezdobyta.
Niestety, motorek zdobył. Wrzucił dwójkę i przejechał się 2 razy do bramki Sad

Faktycznie, zapomniałem. Ale seria bez porażki by mogła być nieprzerwana.

Odpowiedz
Od kilku sezonów mam wrażenie , że obie drużyny zadowalał remis . Dziś przyjaciółka musi walczyć żeby się do nas zbliżyć co zapowiada otwarty mecz . Jedyne czego jestem pewien to to , że żółtą kartkę zarobi Ishak i Murawski.

Odpowiedz
(29-10-2024, 12:06)Chicken napisał(a): Nie wiem czy odpowiednie miejsce (nie widzę wątku odnośnie biletów).
Wypadł mi wyjazd, mam do sprzedania jeden bilet do Kotła - więcej info priv.

Aktualne ?

Odpowiedz
Obserwując dyskusję wyżej myślę że starym użytkownikom warto przypomnieć, a tym nowym, którzy nie mieli okazji być na starym forum przekazać że jesteśmy w dziale "Kibole" gdzie dyskutujemy o naszym życiu kibolskim i tym co na trybunach piszczy.

Z jakimiś rozkminkami odnośnie piłkarzyków i tego co czyja przyjaciółka musi lub nie musi zapraszamy działu niżej. Dbajmy o porządek.

Dobrze znowu być na forum, pozdrawiam.

Odpowiedz
również pozdr - czas trochę zacząć się udzielać w takim razie żeby wrócił stary porządek, może nie ten najstarszy najlepszy - ale chociaż jakiś Wink

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości