Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM (Rewanż): Breiðablik - Lech Poznań, 30.07.2025 20:30
Tryb drzewa
dla uporządkowania dyskusji Smile
kto poleciał? kto na ławkę, kto do ogrywania? czy jest możliwa remontada islandczyków na swojej sztucznej nawierzchni?

Odpowiedz
Z ważnych informacji, Crvena gra już dzisiaj o 21:00. Po cichu liczę...

Odpowiedz
(29-07-2025, 14:58)Mosina napisał(a): dla uporządkowania dyskusji Smile
kto poleciał? kto na ławkę, kto do ogrywania? czy jest możliwa remontada islandczyków na swojej sztucznej nawierzchni?

Chyba do końca niewiadomo kto poleciał. Ja widziałbym to tak: Bakowski-Gumny Douglas Salamon(Monka) Gurgul-Ouma Thordarsson-Palma Jagiełło Szymczak- Fiabema

Z ławki Dudek za Gisliego, Gmur za Jagiełło i Lisman za Palmę jeśli Ci młodzi pojechali. Tak w 60 za Gurgula Moutinho. Gurgul od początku z tego względu, żeby na ligę od początku zagrał właśnie Moutinho. Wolałbym na skrzydle Fiabeme, a Szymczak na dziewiątce, ale ostatnio Filip dobrze prezentuje się na skrzydle więc może nie warto na razie tego zmieniać. Co do Briana bez złudzeń, ale póki nie przyjdzie napastnik to nie ma kto inny grać.

Odpowiedz
A ja nie bo 12.08 nie mogę być na meczu Wink

Odpowiedz
Z dostępnych zdjęć wynika że brakuje tylko Sousy, oprócz tych oczywistych nieobecności. W remontadę nie wierzę dlatego liczę na ogrywanie nowych czy próbę odgruzowania Gurgula czy tego nieślubnego dziecka Tetteha.

Odpowiedz
Byleby nie złapał ktoś kontuzji

Odpowiedz
Bez kontuzjowanych oraz bez Anderssona, Bengtssona, Salomona i nie zgłoszonego Rodriqueza jutro.

Odpowiedz
Bengtsson został w Poznaniu, Sousy sytuację monitorują (Walemarka też monitorowali), Barański powinien w przyszłym tygodniu wrócić do treningów z drużyną.

Oby Leo był do gry w weekend.

SALAMON. Na Salomona nas nie stać, gra w Anglii.

Odpowiedz
Crvena 2:0, 8 i 16'. ktoś wie gdzie można teraz oglądać takie mecze - bo coś strims.top jest nietego...

Odpowiedz
Do składu podanego przez Kefasa dodał bym, że Gisli, Palma i Jagiełło tylko 45 minut

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości