Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM (Rewanż): Breiðablik - Lech Poznań, 30.07.2025 20:30
Tryb drzewa
(29-07-2025, 21:24)Gugus napisał(a): Bengtsson został w Poznaniu, Sousy sytuację monitorują (Walemarka też monitorowali), Barański powinien w przyszłym tygodniu wrócić do treningów z drużyną.

Oby Leo był do gry w weekend.

SALAMON. Na Salomona nas nie stać, gra w Anglii.

to już niesmaczne ale Leo...uraz pleców. ale rozumiem ze to lekkie coś...OMG

Odpowiedz
(29-07-2025, 21:30)Mosina napisał(a): coś strims.top jest nietego...

zmiana ->
https://strumyk.net/

Odpowiedz
O dzięki. Powrót do starego adresu

Odpowiedz
Na Salamona też już chyba Nas nie stać bo to wszystko trochę wygląda na wypychanie Go z Klubu

Odpowiedz
(29-07-2025, 22:27)galis napisał(a): Na Salamona też już chyba Nas nie stać bo to wszystko trochę wygląda na wypychanie Go z Klubu

Możliwe, że tak. Ale była też informacja, jak był uraz Sousy, że Salamon podczas treningu też nabawił się urazu i nie był gotowy do gry. Wspominał i tym Dobrasz też podczas Poznan kontra Warszawa.

Odpowiedz
Dziwnie to wygląda. Ta kontuzja Bartka jakaś eteryczna. Dla mnie to wygląda na próbe zmuszenia go do skrócenia kontraktu

Odpowiedz
Ale Bartek podobno nie poleciał nie ze względu na żaden uraz, tylko miała to być decyzja sztabu/klubu.

Odpowiedz
(30-07-2025, 13:14)Mosina napisał(a): Dziwnie to wygląda.  Ta kontuzja Bartka jakaś eteryczna. Dla mnie to  wygląda na próbe zmuszenia go do skrócenia kontraktu

Niech dadzą Saliemu dograć ten sezon....potem anytrama i do zobaczenia! jeśli to prawda że Lech chce wypchnąć Bartka z klubu....to mi się to nie podoba.

Odpowiedz
Obawy o kontuzje są dodatkowo uzasadnione grą na sztucznej nawierzchni. 1:0 wystarczy, punktów w rankingu tyle samo, do tego ogrywać zawodników spoza pierwszego składu.

Odpowiedz
(29-07-2025, 15:17)Kefas9494 napisał(a):
(29-07-2025, 14:58)Mosina napisał(a): dla uporządkowania dyskusji Smile
kto poleciał? kto na ławkę, kto do ogrywania? czy jest możliwa remontada islandczyków na swojej sztucznej nawierzchni?

Chyba do końca niewiadomo kto poleciał. Ja widziałbym to tak: Bakowski-Gumny Douglas Salamon(Monka) Gurgul-Ouma Thordarsson-Palma Jagiełło Szymczak- Fiabema

Ja bym wolał Fiabemy nie widzieć, ale rozumiem dlaczego go umieszczasz w składzie, z trudno pojętnych przyczyn dostaje swoje szanse i siłą rzeczy zapewne dostanie dzisiaj - mimo wszystko robię sobie nadzieje, że dopiero z ławki.

Tak czy siak, skład widzę podobny, Gurgul powinien zagrać dla odbudowy i ponieważ prawdopodobnie kolejne 3 mecze nie podniesie się z ławki. Moutinho na przetarcie wystarczy dzisiaj 30 minut. Mońka zagra, ja bym chciał obejrzeć Alego od początku za Fiabemę i Szymczaka na szpicy. Oczywiście na Lismana też bym się nie obraził, ale ten znowuż z jakiegoś powodu nie dostaje żadnych szans na razie...

W ogóle nie przejmę się porażką 1-2 bramkami, o ile wszyscy zejdą zdrowi z murawy. Ranking trzeba oczywiście budować, ale nie kosztem własnych interesów, sorry.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości