Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM (Rewanż): Breiðablik - Lech Poznań, 30.07.2025 20:30
Tryb drzewa
Kiedys dzięki akcji z Muharem dostał szanse Moder. Czas to powtórzyć i przy każdym kontakcie Fiabemy przy piłce powinny być konkretne gwizdy. Przecież z nim na boisku gramy w 10.

Odpowiedz
Sparing jak sparing. Łażenie po boisku, czasami przeciwnik zmusił ich do biegania. Fabiema gra tak jak ja grałem. Tylko, że ja grałem w A klasie, a nie w EKSTRAklasie.

Mecz na plus. Trzy punkty. Zero kontuzji. Jedziemy dalej.

Odpowiedz
Ważne pkt do rankingu. Nawet z takimi ogórami. Bardzo dobry pomysł Zabal. Tak powinna się zakończyć przygoda tego g.. w naszym klubie.

Odpowiedz
Nie popieram gwizdów na swoich piłkarzy podczas meczu. Kibice innych drużyn mogą sobie gwizdać na swoich.

Odpowiedz
Nie popieram 35 meczów parodysty, debila piłkarskiego i bardzo słabego piłkarza niegodnego gry w naszych barwach który jak gdyby nigdy nic przechodzi sobie obok każdemu meczu mając totalnie wyjebane w klub i kibica. Stop nabijaniu licznika takiemu dziadowi jego miejsce jest z dala od klubu. Te 35 meczy to połowa w której mógł zagrać np: młody Lisman i gorzej by nie było.

Jeśli to jedyny sposób aby się dziada pozbyć to trzeba to zrobić. Nie ma prawa zagrać ani minuty dłużej w naszych barwach.

Odpowiedz
Jak dla mnie to my jesteśmy kompletnie bez formya gra obronna całej drużyny na tę chwilę woła o pomstę do nieba.Źle to się skończy w takim wydaniu. Jedyny plus to Mońka i punkty do rankingu.

Odpowiedz
(31-07-2025, 08:19)Róża napisał(a): Nie popieram gwizdów na swoich piłkarzy podczas meczu. Kibice innych drużyn mogą sobie gwizdać na swoich.

Tak szczerze to czy on jest nasz? Koleś tu jest jakby na wakacjach. To jest az 35 meczy

Odpowiedz
Potrafię w jakimś stopniu Borka z Mielcarskim zrozumieć, bo mają gdzieś Lecha, po prostu chcieli skomentować porządny mecz, a dostali paździerz i frustracja zaczęła wychodzić, oczywiście uszy bolały od ich słuchania Wink Gorzej, że forum niemal im wtóruje...

Ja jestem bardzo zadowolony, dokładnie takiego paździerza się spodziewałem, wszyscy zeszli o własnych siłach i jeszcze wygraliśmy, a zależało mi w sumie tylko na tym pierwszym. Wyciąganie jakichkolwiek wniosków z tego sparingu jest śmieszne. Przecież to, że Fiabema nie umie grać w piłkę wiemy od miesięcy. Wyluzujcie trochę, bo Wam ciśnienia na cały sezon nie starczy.

Pomyśleć, że mogliśmy polosować Ferencvaros z rozstawieniem w Q4, który ledwo ledwo kulnął Ormianów, trochę można się wkurzyć, że tego szczęścia do LM to jednak nie mamy.

Odpowiedz
@Zabal jest słaby na maksa ale liczę na to, że przy Bengtssonie, Palmie, Szymczaku i Golizadehu, po wczorajszym meczu nie podniesie się już z ławki do meczu w Pucharze Polski.

Odpowiedz
A jednak pomimo młodego chłopaka na ławce który aż prosi się o to aby grać i się ogrywać gramy tym jebanym dziadem. Może czas tak jak z Muharem zwrócić uwagę, że nie chcemy tego idioty oglądać w barwach Lecha. Mam dość oglądania paraolimpiady w jego wykonaniu. Tam ani nie ma techniki ani nawet zaangażowania on nawet na to lachę położył. Ten psuedo wyskok do piłki po dośrodkowaniu to powinien być sygnał dla wszystkich, że pajac ma wyjebane w nas. Osoby na wózku w wieku 80 lat mają więcej werwy i chęci niż ten koleś.

I nie można przejść obok tego obok. Bo skandalem jest każdy następny mecz który ten pan spędzie na ławce rezerwowych(o boisku nawet nie mówię)

A co Panowie myślą o Oumie? Bo on także zagrał fantastyczne zawody.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości