Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Transfery 2024/25 - okienko zimowe
Tryb drzewa
Wreszcie jakaś porządna koparka na tym naszym szrotowisku Bułgarska. Loncar out.
Tyle, że to przypomina trochę stary dowcip o rabinie i kozie. No to kolejna koza odpalona.

Odpowiedz
No i nikt z dużych lig nie podpisał konktraktu z Heggeboe, na placu boju pozostaje Lech. Robi się ciekawie. Największym konkurentem do podpisania z nim nowej umowy staje się samo Brann... wyczuwam happy end.

[EDIT] Smyk donosi, że ponoć nasz klub ma DWIE opcje jezeli chodzi o napastnika.

Odpowiedz
Poczytałem ichniejsze forum (Brann) i miejscowi piszą, że pierwotnie klub nie chciał dać Hegebo wyższego kontraktu, pojawiło się zainteresowanie z innych klubów a sam zawodnik poczuł się zagubiony. Pewnie teraz coś mu zaproponują. Czas pokaże.

Odpowiedz
Witam na nowym forum, wreszcie udało mi się je odnaleźć.

Ten Heggebo wydaje się kotem. Jeśli to by się udało, to szapoba dla Zarządu, okienko zostałoby rozegrane w sposób wzorcowy, z mitycznymi wyciągniętymi wnioskami na czele.

Odpowiedz
Proponuję trochę lodu z tymi 15-18 bańkami za Sousę. Nikt nie da tyle za jeden sezon, nawet super sezon, w polskiej ekstraklasie, bez weryfikacji w Europie.

Odpowiedz
Jasne, jak Sousa odejdzie za 10M to będzie świetnie. Tym bardziej, że trzeba będzie znaleźć następcę. No i mieć środki na Ostatnie Kuszenie Karola z Włoch ;)

Odpowiedz
Wygląda na to, że Legia bierze Saetera.  Tanona podaje, że dogadali się z agentem piłkarza, teraz rozmawiają kluby. Rosenborg chce 500 tys. Euro,  Mioduski wypożyczenie z opcją wykupu. Na moje dogadają się.
Kwota nie jest powalająca. Mógł byc u nas. Co nie zagrało? Magia Sindre za słaba, czy  tam ma pewny plac?

Edit: No i pomylone gary, gość nie chce się ruszać z Rosenborga. Ale to nie nasz problem.

Odpowiedz
A czy nasi na pewno go w ogóle chcieli? Czy też agenci znowu działają w mediach? Ja czytam, że ofertę złożył też Raków... Czytałem też, że Saeter "nie godzi się na bycie drugim napastnikiem" (tak jakby Rosenborg ściągał jakiegoś asiora do ataku), więc nie wiem, czy widziało by mu się być zmiennikiem Ishaka.
Heggeboe jest pięc lat młodszy, wyglada na duży talent - ale może godzić się na rolę zmiennika, mając w perspektywie zastapienie Ishaka.

Odpowiedz
No i Saeter to szklanka. Czarno widzę granie z takim co trzy dni i ewentualne podróże po Europie.

Heggebo wygląda na o wiele lepszego zawodnika z dużym potencjałem.

Odpowiedz
Oglądam kasty ładowane przez tego Heggebø. Stylem przypomina trochę Sadajewa: dzik - głowa, lewa, prawa gira; część ciała którą trafi piłkę nie robi mu różnicy.
Jeśli to miałby być on, na pierwszy rzut oka dobry wybór. Chłopak bezkompromisowy, bezczelny. Szansa na szybką aklimatyzację przy tej liczbie nordyków w Lechu.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości