Ocena wątku:
Title: Kwal. LM (Rewanż): Crvena Zvezda - Lech Poznań, 12.08.2025 21:00
Tryb drzewa |
11-08-2025, 19:34
Jak zaspał to są jakieś jaja? Czy znowu o coś obrażony? Pytanie co dalej z Bartkiem, żeby się na koniec nie okazało, że jeszcze stopera trzeba będzie szukać.
Przecież to zaspanie to jest jakiś fejk. Pracownicy lotniska sprawdzili bilety Douglasa i tam info, że zaspał? Kto to info o zaspaniu podał?:-) Przecież to jest historia dla niemowlaków.
Henszel podał, że jakiś ból nogi. Rozmawiali podobno wczoraj przez konfą albo przed treningiem i niby nie jest to nic groźnego. Bartek rozmawia z innym klubem na temat transferu. Jeśli to nie wypali, to będzie ponownie do dyspozycji trenera.
Henszel podał, że jakiś ból nogi. Rozmawiali podobno wczoraj przez konfą albo przed treningiem i niby nie jest to nic groźnego. Bartek rozmawia z innym klubem na temat transferu. Jeśli to nie wypali, to będzie ponownie do dyspozycji trenera.
12-08-2025, 09:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2025, 09:09 przez strzelisty jupiter.)
To jest dopiero historia dla niemowlaków. Czy piłkarz, który nie jest skonfliktowany z trenerem, jest zdrowy i ma ważny kontrakt, a w perspektywie ważny mecz do rozegrania, będzie brany pod uwagę choćby na ławkę, do szerokiej kadry, dopiero w momencie gdy rozmowy z innym klubem nie wypalą.
Mnie osobiście cieszy wizja odejścia Salamona. Nie pasuje mi ten gościu od dłuższego czasu. Uważam że jątrzył już za Broma. Zły wpływ na szatnię - opinia, może bardziej przeczucie. Coś musi w tym być skoro nie jest brany pod uwagę nawet do wejścia do samolotu pod nieobecność Douglasa.
Mnie osobiście cieszy wizja odejścia Salamona. Nie pasuje mi ten gościu od dłuższego czasu. Uważam że jątrzył już za Broma. Zły wpływ na szatnię - opinia, może bardziej przeczucie. Coś musi w tym być skoro nie jest brany pod uwagę nawet do wejścia do samolotu pod nieobecność Douglasa.
Z tego co wywnioskowałem z wypowiedzi Henszela, to Salamona po prostu nie ma w Poznaniu i pojechał uzgadniać warunki kontraktu i zmierza to do zmiany barw klubowych. Nie widzę tutaj żadnej ściemy dla niemowlaków. Wygląda na to, że "formuła" współpracy się wyczerpała.
Mi się osobiście wywiad Bartka z zeszłego sezonu, gdy mówił o trenerze w trzeciej osobie, jakby dystansując się od jego decyzji i kroków, nie podobał. Była tutaj nawet o tym krótka dyskusja. Już wtedy było czuć, że coś tam nie gra i jego zachowanie nie było takie, jak należy. Takie przynajmniej odnosiłem wrażenie.
Mi się osobiście wywiad Bartka z zeszłego sezonu, gdy mówił o trenerze w trzeciej osobie, jakby dystansując się od jego decyzji i kroków, nie podobał. Była tutaj nawet o tym krótka dyskusja. Już wtedy było czuć, że coś tam nie gra i jego zachowanie nie było takie, jak należy. Takie przynajmniej odnosiłem wrażenie.
12-08-2025, 09:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2025, 09:20 przez strzelisty jupiter.)
A on siedział choć raz na ławce w tym sezonie? Poprawcie mnie, ale raczej nie. Od miesiąca ustala warunki z nowym klubem?
12-08-2025, 09:22
Wcześniej niby miał lekki uraz.
12-08-2025, 09:23
O, to tak jak Sousa.
12-08-2025, 15:02
tzw. naciągnięcie mięśnia transferowego
12-08-2025, 16:59
Nie no to super. Pozbyć się Bartka i kto w to miejsce? Kogoś widzę ostro wali w głowę na słońcu. A tłumaczenie trenera ręce opadają.
Browsing: 1 gości