Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM (Rewanż): Crvena Zvezda - Lech Poznań, 12.08.2025 21:00
Tryb drzewa
Skoro lecieli o 9.30 rano, to przecież nie ma mowy o treningu.

(11-08-2025, 16:27)mikomik13 napisał(a):
(11-08-2025, 16:24)Icek napisał(a): Nie no. Skąd to info?

Jednak meczyki podają że w poniedziałek po treningu kulał. 

Meczyki nie podają, że kulał po treningu.

Odpowiedz
Jak zaspał to są jakieś jaja? Czy znowu o coś obrażony? Pytanie co dalej z Bartkiem, żeby się na koniec nie okazało, że jeszcze stopera trzeba będzie szukać.

Odpowiedz
Przecież to zaspanie to jest jakiś fejk. Pracownicy lotniska sprawdzili bilety Douglasa i tam info, że zaspał? Kto to info o zaspaniu podał?:-) Przecież to jest historia dla niemowlaków.

Henszel podał, że jakiś ból nogi. Rozmawiali podobno wczoraj przez konfą albo przed treningiem i niby nie jest to nic groźnego. Bartek rozmawia z innym klubem na temat transferu. Jeśli to nie wypali, to będzie ponownie do dyspozycji trenera.

Odpowiedz
To jest dopiero historia dla niemowlaków. Czy piłkarz, który nie jest skonfliktowany z trenerem, jest zdrowy i ma ważny kontrakt, a w perspektywie ważny mecz do rozegrania, będzie brany pod uwagę choćby na ławkę, do szerokiej kadry, dopiero w momencie gdy rozmowy z innym klubem nie wypalą.
Mnie osobiście cieszy wizja odejścia Salamona. Nie pasuje mi ten gościu od dłuższego czasu. Uważam że jątrzył już za Broma. Zły wpływ na szatnię - opinia, może bardziej przeczucie. Coś musi w tym być skoro nie jest brany pod uwagę nawet do wejścia do samolotu pod nieobecność Douglasa.

Odpowiedz
Z tego co wywnioskowałem z wypowiedzi Henszela, to Salamona po prostu nie ma w Poznaniu i  pojechał uzgadniać warunki kontraktu i zmierza to do zmiany barw klubowych. Nie widzę tutaj żadnej ściemy dla niemowlaków. Wygląda na to, że "formuła" współpracy się wyczerpała. 

Mi się osobiście wywiad Bartka z zeszłego sezonu, gdy mówił o trenerze w trzeciej osobie, jakby dystansując się od jego decyzji i kroków, nie podobał. Była tutaj nawet o tym krótka dyskusja. Już wtedy było czuć, że coś tam nie gra i jego zachowanie nie było takie, jak należy. Takie przynajmniej odnosiłem wrażenie.

Odpowiedz
A on siedział choć raz na ławce w tym sezonie? Poprawcie mnie, ale raczej nie. Od miesiąca ustala warunki z nowym klubem?

Odpowiedz
Wcześniej niby miał lekki uraz.

Odpowiedz
O, to tak jak Sousa.

Odpowiedz
tzw. naciągnięcie mięśnia transferowego

Odpowiedz
Nie no to super. Pozbyć się Bartka i kto w to miejsce? Kogoś widzę ostro wali w głowę na słońcu. A tłumaczenie trenera ręce opadają.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości