Liczba postów: 225
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
Za chwilę będzie sytuacja jak ze skrzydłowymi i oddaniem Hoticia czyli oddamy Salamona kontuzji dozna Milić do składu wskoczy Douglas, a do rotacji na mecze co 3 dni będzie tylko Mońka.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 247
Liczba wątków: 0
Reputacja:
11
Z taką ławką to można powalczyć o awans ale do 2 ligi. Jak do tego doszło, nie wiem...
Reputacja:
3
No nic, pomimo przeciwności losu i znakom na niebie trzeba dzisiaj wierzyć w cud. Dopóki piłka w grze...
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Co to są za przygotowania? O co tu chodzi? Zaraz pół składu będzie w szpitalu/rehasporcie ..
Liczba postów: 134
Reputacja:
4
Im częściej będzie grał Fiabema ty bardziej zaczyna mnie wkurwiać trener
Liczba postów: 220
Liczba wątków: 3
Reputacja:
9
Następna kontuzja, nie wiem jak my do grudnia wytrzymamy
Ps. Ten Rodriguez to coś z głową ma nie halo.
Liczba postów: 27
Reputacja:
3
Jesteśmy kompletnie bezzebni.
Liczba postów: 280
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Ciekawie nam się szykuje prawa pomoc, ba i znów pewnie brak zmiennika dla Joela. Oby Milic, Kozubal i Leo wyszli bez kontuzji z tego meczu...
Co do meczu, to podobała mi się postawa Lecha w 1 połowie.
W drugiej powinniśmy mocniej przydusić rywala po czerwonej kartce, no ale nie ma kim...przecież kur...nie Fiabemą!
Szymczak wszedł i zszedł, taki o to poziom
Liczba postów: 509
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Dwumecz absolutnie do wygrania. Nie taki diabeł straszny. W sumie trzy bramki z dupy Serbów. Niestety ponownie kadra nieprzygotowana do walki o najwyższe cele w Europie, czyli podbój Ligi Mistrzów. I to nieprzygotowanie kadry jest kolejnym głazem na barki Rutkowskiego za jego radosną twórczość.
Należy skupić się na Ekstraklasie.
Reputacja:
3
Dzięki za walkę do końca. Genk jest jednak trochę słabszy można z nimi powalczyć jeśli max do końca tygodnia przyjdzie nowy skrzydłowy gotowy do gry na już na prawym skrzydle. Pytanie tylko czy nam teraz ta Liga Europy w ogóle potrzebna przy takich brakach kadrowych my w lidze akademią będziemy grali. Chyba już serio lepsza ta LKE i granie tam rezerwowym składem. Palma to Pan piłkarz, Moutinho też dobre wejście do zespołu.