Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LM (Rewanż): Crvena Zvezda - Lech Poznań, 12.08.2025 21:00
Tryb drzewa
Za chwilę będzie sytuacja jak ze skrzydłowymi i oddaniem Hoticia czyli oddamy Salamona kontuzji dozna Milić do składu wskoczy Douglas, a do rotacji na mecze co 3 dni będzie tylko Mońka.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Z taką ławką to można powalczyć o awans ale do 2 ligi. Jak do tego doszło, nie wiem...

Odpowiedz
No nic, pomimo przeciwności losu i znakom na niebie trzeba dzisiaj wierzyć w cud. Dopóki piłka w grze...

Odpowiedz
Co to są za przygotowania? O co tu chodzi? Zaraz pół składu będzie w szpitalu/rehasporcie ..

Odpowiedz
Im częściej będzie grał Fiabema ty bardziej zaczyna mnie wkurwiać trener

Odpowiedz
Następna kontuzja, nie wiem jak my do grudnia wytrzymamy

Ps. Ten Rodriguez to coś z głową ma nie halo.

Odpowiedz
Jesteśmy kompletnie bezzebni.

Odpowiedz
Ciekawie nam się szykuje prawa pomoc, ba i znów pewnie brak zmiennika dla Joela. Oby Milic, Kozubal i Leo wyszli bez kontuzji z tego meczu...

Co do meczu, to podobała mi się postawa Lecha w 1 połowie.
W drugiej powinniśmy mocniej przydusić rywala po czerwonej kartce, no ale nie ma kim...przecież kur...nie Fiabemą!

Szymczak wszedł i zszedł, taki o to poziom

Odpowiedz
Dwumecz absolutnie do wygrania. Nie taki diabeł straszny. W sumie trzy bramki z dupy Serbów. Niestety ponownie kadra nieprzygotowana do walki o najwyższe cele w Europie, czyli podbój Ligi Mistrzów. I to nieprzygotowanie kadry jest kolejnym głazem na barki Rutkowskiego za jego radosną twórczość.
Należy skupić się na Ekstraklasie.

Odpowiedz
Dzięki za walkę do końca. Genk jest jednak trochę słabszy można z nimi powalczyć jeśli max do końca tygodnia przyjdzie nowy skrzydłowy gotowy do gry na już na prawym skrzydle. Pytanie tylko czy nam teraz ta Liga Europy w ogóle potrzebna przy takich brakach kadrowych my w lidze akademią będziemy grali. Chyba już serio lepsza ta LKE i granie tam rezerwowym składem. Palma to Pan piłkarz, Moutinho też dobre wejście do zespołu.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości