Liczba postów: 62
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Liczba urazów w naszym zespole to coś fenomenalnego można by o tym napisać pracę.Serbowie grali po prostu mądrze i na za dużo nam nie pozwolili od czerwonej kartki tak naprawdę nie było widać że grają w 10.Kto wie co by się działo jak by wszyscy byli zdrowi,nie da się gonić wyniku takimi zawodnikami jak Fiabiema czy Ouma dzisiaj.Jeszcze nie nasz poziom i finansowy i sportowy niestety...szkoda
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 2
Reputacja:
3
13-08-2025, 01:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-08-2025, 01:13 przez m94g.)
(12-08-2025, 23:26)Gugus napisał(a): @MichalM, nie istotne jest co jest moim celem. Ważne co jest celem "góry". A celem jest podniesienie pieniędzy z boiska, wystawić na okno wystawowe Kozubala, Mrozka. Nie mam 15 lat by krzyczeć "jebać LKE, tylko liga!". Wystaw ławkę w Europie, a będziesz miał sfochowanych grajków na weekend. Proste, a jak chcecie dalej krzyczeć to krzyczcie.
Jak odpadniemy z Genk to mamy cały wrzesień wolny od grania w Europie.
@Skorpion, Ty to masz łeb
Jeśli panienki będą walić foszki to są chuj, a nie piłkarze. Piłkarz to jest profesjonalista i ma się wywiązywać ze swoich zadań czy to gra z 4 ligowcem w PP czy mecz na Niecieczy w lidze. W LKE, żeby wejść do fazy pucharowej wystarczy 7pkt, może 8pkt. Wygrywasz dwa pierwsze mecze i resztę spotkań grasz już sobie jakimiś Ouma, Gurgul, Mońka, Szymczak, Dudek, Lisman itp. masz dwie pieczenie na jednym ogniu, awans dalej plus okno wystawowe młodych wychowanków i Ci co mniej grają też sobie złapią minuty. Jakiś jeszcze mecz pewnie by ugrali więc jest awans, a jak awansujesz już dalej to wtedy możesz się spiąć na jakiś ćwierćfinał czy coś. Albo Liga Europy i wielkie mecze albo LKE i granie tam półrezerwowym składem i czas w XXI wieku w końcu chociaż raz obronić majstra.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 48
Reputacja:
1
Walka była, jakości jednak więcej u rywala. Co przyspieszyli to był dym w naszym polu karnym. Moutinho dużo krytyki owszem, dał uciec gościowi przy bramce, ale poza tym to moim zdaniem bardzo dobry mecz. Ouma nie wiem, muszę powtórkę obejrzeć, bo też nie wydawało mi, aby to był jego słaby mecz. A teraz Szymczak, idź chłopie do 1-2 ligi, to jest twój poziom, przebłysk jeden czy dwa w sezonie to za mało na Lecha.
I na koniec Skorpion. Nie czepiam się nigdy, do dziś. Każdy ma prawo do swoich poglądów, nic nie napisze, gdy ktoś ma inne niż ja. Ale forma i styl w jakim ty to robisz, to już dramat, jesteś jak patologiczny gówniarz. I wiesz co, wolałbym żeby to nie Niels wypierdalał, tylko ty z tego forum. Przepraszam wszystkich za tą dygresję, ale nie moglem już siedzieć cicho. Dobrego dnia mimo wszystko wszystkim.
Liczba postów: 21
Reputacja:
1
Dział przygotowania fizycznego zdecydowanie do wymiany, mecz w mecz lub co trening jakaś kontuzja..
Fiabema i Ouma to piąte koła u wozu dla tego klubu.
Liczba postów: 134
Reputacja:
4
Kiedyś zdobywaliśmy LM - Wichniarkiem i Thibambą - teraz Fiabemą - masakra jakie to wszystko jest przewidujące.
W sporcie decydują detale - Crvena to rywal gdzie tych detali było o wiele więcej na ich korzyść. Ja tam nie wiem czy nie byli do przejścia. To przecież nie był jakiś kosmos. Uważam że szybsze transfery, lepsze jakościowo i mimo wszystko chyba poprawa przygotowań bo wyglądają na zjebane mogłyby dawać szansę na znacznie lepszy rezultat.
Dla mnie to kolejna zjebana szansa przez Rutków a balonik i radość z mistrzostwa bardzo szybko uleciała.
Liczba postów: 278
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Czy tylko mi się wydawało, że Bengtsson słabiutko (nie wliczając akcji i faulu)? Tak jakby nie ten poziom. Nie mógł się odnaleźć, w ogóle bardzo mało prób akcji 1x1.
Gisli co się dzieje? Wchodzi z ławki wymiata, gra w podstawie nie dojeżdża. Być może powinien być złotym zmiennikiem?
Liczba postów: 1,047
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Jeden mecz ok. Wpuścił bo nie miał kogo ale on co mecz wpuszcza tego idiotę i co mecz jest to samo. Nie ma żadnego progresu nic. Cały czas ten sam chujowy poziom. Jest młody na ławce niech on gra. Tyle się mówi o mitycznej akademii a jak przychodzi co do czego to Lisman jest na ławce a śmieć na boisku. No kurwa ile można.
Inna sprawa to co to jest że gramy który 6 mecz a tam już siły nie ma? To żart? To co będzie dalej? Co będzie w październiku listopadzie. Zawodowi pilarze nie mają siły na 90 minut.
Ile można oglądać takie coś. My sobie nawet szansy nie daliśmy. Czerwona kartka a tam zmiana na pajaca fiabema i gramy w równowadze.
Liczba postów: 506
Liczba wątków: 5
Reputacja:
23
Bardzo możliwe że trema. Raczej nie miał okazji grać jeszcze na takim stadionie, gdzie trybuny są przeciwko.
Liczba postów: 1,047
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Albo po prostu nie ten poziom. Leo próbował ale dwa razy się naciął na przeciwnika i było koniec. A Gisli akurat trochę powalczył. Nie grał źle