Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Kwal. LE (play off): Lech Poznań - KRC Genk, 21.08.25 20:30
Tryb drzewa
Szlag człowieka trafią jak widzi taką bezradność w obronie. To jest dramat co prezentujemy w tej formacji. Poziom 3 ligi

Odpowiedz
Od początku sezonu widać jaka różnica jest między grą w Białymstoku, a Poznaniem. Skrzypczak to jest jakiś nieśmieszny zart. Rozumiem wychowanek, romantyczna historia powrotu, ale co on gra od początku gry w Poznaniu to jest jakiś dramat.

Odpowiedz
Nasza gra, szczególnie obrona, odbiera ochotę oglądania tego i zabija emocje dwumeczu już w połowie pierwszej połowy. Skrzypczak niech pogra w rezerwach, ochlonie, nabierze pewności.
I tracimy Milicia, kolejny do kolekcji. Salamon upokorzony. Jedynie Moutinho na poziomie, reszta to żart, nieśmieszny. Szkoda, były nadzieje, były oczekiwania, a mamy metr mułu. Niels odbuduj to...

Odpowiedz
Ale z tego co widzę to wszedł Mońka na prawą obronę to tylko tłumaczy Nielsa. Choć nie wiem czy Ci z rezerw zagrali by gorzej. Generalnie jak jeszcze z dwie dostaną to bym zszedł z boiska i oddał walkowera

Odpowiedz
Nie rozumiem co się dzieje z Salamonem, że gra Skrzypczak. Przecież on dzisiaj maczał palce w 3 z 4 bramek. Przy niektórych zachowywał się w sposób skandaliczny. I do tego w min 3-4 bramkach w poprzednich meczach.

Transfer który na papierze wydawał się idealny, powoli zmienia się w drugiego Rudkę, jeśli chodzi o negatywny wpływ na nasze puchary. Albo Dolhę - też transfer wewnętrzny który miał być kozakiem, a gość się kompletnie spalił.

Odpowiedz
Kosa z trenerem serio tego nie widzicie?

Odpowiedz
Ulala 5... W takim tempie to będzie z 10...

Odpowiedz
I Gurgul z super interwencją na dokładkę. Ale wstyd, obrzydzili mi wszystko, nie da się tego oglądać. Trener wiem ze ma mocno ograniczone pole manewru, ale zaczyna mi wyglądać na jednowymiarowego...

Odpowiedz
W dupie mam kose z trenerem. Jak jego zamiennik tak gra, to przełykasz gorzką pigułkę i go wpuszczasz. Po co on siedzi na ławce?

Odpowiedz
Brak Salomona, forowanie Fiabemy, dziwne kontuzje, totalne błędy w obronie. Na konto trenera idzie coraz wiecej

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości