Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lechia Gdańsk - Lech Poznań 9.02.2025 17.30
Tryb drzewa
(09-02-2025, 20:37)joseph napisał(a): Zaryzykuję stwierdzenie, że przy tej grze dostalibyśmy wjeb nawet grając w jedenastu,
A propos wczorajszych wpisów: dzień dobry.

Zaryzykuję i nie zgodzę się - Lechia padła na twarz w ostatnich 20 minutach, w 10 dominowaliśmy kondycyjnie, moim zdaniem byłąby powtórka z Widzewa, który też na początku hasał.

Muszę zobaczyć jeszcze raz tę bramkę, bo nie do końca czaję, dlaczeg niby miałaby być anulowana.

Odpowiedz
Sponsorem kolejki były zakłady bukmacherskie.

Odpowiedz
Lyczmański mocno zdziwiony brakiem reakcji VARu, ja zdziwiony brakiem reakcji Mrozka w wywiadzie pomeczowym - a kij, nic się nie stało, gramy dalej. Mnie się podobało jak przy drugim faulu Douglasa wystartowali wszyscy lechiści to sędziego wywrzeć presję, tylko w Lechu zawsze jak grzeczne potulne baranki. Piętnować tych na Varze za takie coś jak dziś.

Odpowiedz
Chciałem napisać posta obrażającego naszych pseudo piłkarzy ale po co. co by to dało. NIC
dramat my walczymy o mistrza czy utrzymanie?
Mrozek w bramce? Czy to na pewno bramkarz na lata który da na to coś? czy kolejny wyrobnik który co ma obronić to obroni ale nic super nie da...
Alex w obronie wystarczy go przycisnąć i już ujawnia się jego feler i elektryczność co kończy się takim czymś jak dziś...
Kozubal i Gurgul reprezentanci Polski? Chyba w paraolimpiadzie.. to mają być zawodnicy Lecha ? Pierwszy pod presją wszystko traci... drugi brak słów on nawet nie krył na radar to było kopanie się po czole.. Hakans to chyba dzisiaj zwiedzał Gdańsk bo na boisku.. a zresztą to można napisać o każdym także o trenerze który po raz kolejny wybrał do dupy skład. to już kolejny mecz kiedy skład który wystawia jest do dupy...
Reasumując mieliśmy szansę i tradycyjnie gówno z tego wyszło. Pewnie Raków porobią z 2:1 albo 2:0 i co z tego skoro Jaga i Legia swoje mecze wygra... właśnie takimi spotkaniami wygrywa się mistrza,, Duńczyk po raz kolejny dał dupy...

Odpowiedz
Alex miał obłęd w oczach od pierwszych sekund meczu, po pierwszej kartce byłem pewien, że zaliczy drugą.
Taka kolejka a my sobie rzucamy kłody pod nogi, nie do wiary.

Odpowiedz
Takimi meczami się przegrywa mistrzostwo... niestety

Odpowiedz
(09-02-2025, 20:58)uncoolben napisał(a):
(09-02-2025, 20:37)joseph napisał(a): Zaryzykuję stwierdzenie, że przy tej grze dostalibyśmy wjeb nawet grając w jedenastu,
A propos wczorajszych wpisów: dzień dobry.

Zaryzykuję i nie zgodzę się - Lechia padła na twarz w ostatnich 20 minutach, w 10 dominowaliśmy kondycyjnie, moim zdaniem byłąby powtórka z Widzewa, który też na początku hasał.

Muszę zobaczyć jeszcze raz tę bramkę, bo nie do końca czaję, dlaczeg niby miałaby być anulowana.
[Obrazek: GjXOPBdW8AAHNE5?format=jpg&name=small]

Odpowiedz
Niestety nie ma takiej procedury aby anulować wynik meczy szkoda... Dramat wiem
Ale my przegraliśmy... i to jest dramat nie zajumy się Lechią albo innymi tylko naszymi...

Odpowiedz
Zawodnik będący na spalonym absorbował uwagę Mrozka a zatem brał udział w akcji.
W TVP sport o tym mówili.

Odpowiedz
Dzięki, @joseph. OK, to jest megaskandal i kompromitacja VAR. I nie ma tu tłumaczenia, że zawodnik był popychany przez naszego. Jeżeli był - to bramka anulowana (spalony) i karny za wcześniejszy faul. A jeżeli to nie był faul, to książkowe absorbowanie bramkarza i spalony.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości