Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Europejskie puchary 2025/26
Tryb drzewa
Czyli 6 męczy o awans. Patrząc na przeciwników nie licząc koszyka Legii to wszystko w zasięgu albo jesteśmy faworytami. Nic tylko grać no i mam nadzieję że nikt nie wpadnie na pomysł biletów na jakieś maltańskie cudo za 150 zł.

Odpowiedz
(29-08-2025, 10:53)Róża napisał(a): My się już odkręciliśmy. Teraz będziemy miażdżyć.

No oby. Jak wygrają po dobrym meczu z Widzewem to uwierzę.

Ciekawe co się wylosuje, bo wbrew pozorom można trafić na trudny zestaw z każdego koszyka.

Ja chciałbym Crystal Palace w Poznaniu. Reszta nieistotna.

Odpowiedz
(29-08-2025, 10:24)hif napisał(a): A to już jest ustalone? Ten sztywny termin 24.09 na mecz z Rakowem? No szkoda, bo liczyłem że wrzesień będzie luźniejszy i się drużyna będzie mogła trochę odkręcić.
Gdzies mi migneło, że przekładany w zwiazku z kwalifikacjami pucharowymi mecz musi być rozegrany w pierwszym możliwym terminie.

Odpowiedz
Rapid (D) Rayo Vallecano (W) Mainz (D) Lincoln (W) Laussane (D) i na koniec Sigma Ołomuniec (W)

Rezerwami ich!

Odpowiedz
Powiem tak: jak na takich przeciwników - układ meczów dom/wyjazd dość korzystny. Tajników szwajcara z dodatkowymi parametrami (zakaz dolosowywania drużyn z tego samego kraju) nie jestem w stanie do końca zgłębić, ale Sigma, a zwłaszcza Lausanne to jednak peszek trochę.

Odpowiedz
Dwóch trudnych rywali. Mainz i Rayo jeden średni Rapid i reszta to zrobienia. Awans do zrobienia.

Odpowiedz
Żeby nie grać  barażach o awans to 4 zwycięstwa... Do zrobienia z uzupełnionym składem. Wróci Murawski Gumny i Pereira a na Sigmę wróci już Ali. Byleby się ktoś ważny nie posypał znowu.

Odpowiedz
W niedzielę o 15:30 na Eleven Sport 1 mecz Wolfsburg - Mainz, a o 21:30 Rayo - Barca.

Odpowiedz
(29-08-2025, 14:17)Skorpion napisał(a): Dwóch trudnych rywali. Mainz i Rayo jeden średni Rapid i reszta to zrobienia. Awans do zrobienia.

Interesujesz się jednak tą LKE?

Odpowiedz
Co masz na myśli "na Sigmę"?
Terminarz dopiero będzie ustalany - z Sigmą możemy równie dobrze zagrać pierwszy jak i ostatni mecz w fazie ligowej LKE.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 7 gości