Liczba postów: 314
Liczba wątków: 0
Reputacja:
6
@Skorpion
Nie przypominam sobie chyba żadnej szybkiej akcji z młodym. Nawet Modera ciężko tutaj przyrównać, bo jego pierwszy sezon po powrocie z Odry to raczej był taki przejściowy. Dopiero w następnym zaczął błyszczeć i - co najważniejsze - pokazał się w pucharach i pokazała się oferta na 11 mln. Gdyby Antek teraz był po takiej przychodzie pucharowej, a na stole leżała oferta na 11 baniek, albo nawet więcej, jeśli weźmiemy pod uwagę rosnące kwoty transferowe, to byłaby już całkiem nowa historia.
Liczba postów: 206
Reputacja:
6
Złych wieści c.d. Heggebo przedłużył kontrakt z Brann, co na 99% oznacza brak transferu do Lecha.
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
@Icek odśwież sobie to kiedy Moder zaczął grać na wysokim poziomie pisanie o sezonie przejściowym po powrocie to duża przesada. Początek sezonu to rzeczywiście siedział na ławie bo grał Muhar, ale potem?
Liczba postów: 37
Reputacja:
2
A ja coś czuję, że do piątku dostaniemy informacje o nowym napastniku. Przecież było, że są 2 opcje grane, jedna się wyjaśniła więc nie ma już z czego wybierać tylko brać. Oby
Liczba postów: 795
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Myślę, że warto poczekać ze sprzedażą takich piłkarzy.
No i pytanie gdzie i kiedy będzie ten napastnik. Bo to już się robi mało zabawne.
Liczba postów: 206
Reputacja:
6
11-02-2025, 10:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2025, 10:44 przez uncoolben.)
Już jest. Mario Gonzalez, wypożyczenie do końca sezonu bez opcji wykupu. Jakbym miał patrzeć na pełną połowę szklanki - wygląda liczbowo trochę jak Ishak, gdy do nas przychodził, nawet TM go w maksie wyceniał na tyle samo. Pusta połowa szklanki to dwa ostatnie sezony bez liczb.
Czyli - raczej tymczasowa zapchajdziura, ale z widokami na jakąś jakość (jak Carstensen nie przymierzając), a właściwy transfer latem, teraz ewentualnie wrócą do tematu LO, ale coś czuję, ze i tu poczekają na rozwój wypadków.
Liczba postów: 795
Liczba wątków: 3
Reputacja:
6
Jak dla mnie totalna opcja rezerwowa. Dwie bramki, dwie asysty ostatni sezon. Żart. Tyle czekania i takie coś? No słabo to wygląda.
Miejmy nadziej, że kolega wyżej ma rację i to jest zapchajdziura do lata. Z drugiej strony kadrę na puchary buduje się teraz nie w lipcu po porażce w eliminacjach.
No i jakby się jeszcze LO udało pozyskać to było by dobrze.
Liczba postów: 429
Liczba wątków: 6
Reputacja:
7
jeśli bez opcji wykupu to raczej nie na lata
Liczba postów: 314
Reputacja:
6
Facet mi wygląda na takiego, co umie strzelać bramki, skoro w Portugalii czy Belgii miał 13-14 bramek na sezon w najwyższych klasach rozgrywkowych, dla którego Braga to były za wysokie progi, a w MLS się nie odnalazł. Poprzedni sezon na straty w USA, ale w Belgii grał 2 lata temu. W sumie cały czas "w grze" bez jakichś kontuzji w ostatnim czasie, więc może nie postawi pierwszych kroków w Reha:-)
Ostatnie dwa sezony i tak dużo lepsze od dwóch sezonów Ishaka z okresu bezpośrednio przed Lechem. A i całościowo nie wiem, kto się lepiej pokazał przed przyjściem do nas. Ishak liczby robił tylko w 2. Bundeslidze.
To tyle, jeśli chodzi o porównanie.