Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Zagłębie Lubin, 12.09.2025 20:30
Tryb drzewa
Pewnie mógł ale nie zrobił tego. Ważne aby z nimi wygrać.

Odpowiedz
Tak, Lech nie zgłaszał do Ekstraklasy, żeby po reprezentacjach grać w soboty lub niedziele, dlatego spółka wyznaczyła nam najgorszy z możliwych terminów. Albo bezmyślność albo złośliwość.

Jeżeli dodamy 4 rekonwalescentów do meczowej 20, to powoli zacznie robić się tłok na ławce.

Odpowiedz
Pierwsza jedenastka aż tak źle nie wygląda
Mrozek, Perreira, Skrzypczak, Milic, Mouthino
Ismaheel, Jagiełło, Gisli, Ouma, Leo
Agnero

Ławka: Barański, Douglas, Murawski, Fiabema, Kozubal, Lisman, być może Ishak

Kogoś pominąłem?

Odpowiedz
dwóch nowych od razu w wyjściowej - jakoś nie sądzę. myślę że Fiabema w podstawie jednak

Odpowiedz
Wiesz, Ismaheel jakby nie było gra w Ekstraklasie. Fakt zostaje zgranie czy taktyka aczkolwiek skoro Loyd mógł uczyć się tego wszystkiego z płyt, filmików Wink

Odpowiedz
Nie ma jeszcze Gumy. Też nie sądzę, żeby Niels wpuścił 2 nowych od początku, może nawet żadnego nie będzie. Fiabma haruje na treningach, strzela asystuje i co, ława w nagrodę?

Odpowiedz
To kto na prawą pomoc?

Odpowiedz
Lisman - Bengtsson, wariant z Genku, gdzie Lisiur zaczął na lewej ale gola strzelił z prawej. Jeżeli Ishak tylko łapał świeżość przed kluczowymi meczami września, to może on w ataku a pupil trenera na prawej.

Odpowiedz
Ułozyłem skład ze zawodników, którzy nie pojechali na żadne zgrupowanie bądź pojechali ale nie zagrali, tzn Gisli i Ouma ( w dwóch meczach 46 minut i to tylko w pierwszym)

Odpowiedz
No to jeszcze Rodrígueza gdzieś umieść.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: amf, Gruszowy, Lucyferek, 10 gości