Liczba postów: 296
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
Na ławce. Jeśli rozumiesz to mam nadzieję, że widzisz iż pokazałem, że nie ma co płakać, że nie złożyli wniosku o przełożenie spotkania ze względu na reprezentacje.
Liczba postów: 289
Liczba wątków: 0
Reputacja:
11
Nic mi nie musisz pokazywać. To, że piątkowy termin jest najgorszy z 4 możliwych dla nas jest oczywistością. Z tego powodu nie wystąpimy w optymalnym składzie. Są drużyny bez kadrowiczów i to one mogły zagrać w piątek. Inna sprawa, że Lech nie zgłosił uwag do terminarza w odpowiednim momencie.
Liczba postów: 296
Reputacja:
3
Owszem jest najgorszy ale kadra, którą wymieniłem wcale nie odbiega od ostatniego meczu. Tak naprawdę to tylko Palma wypadł ze względu na terminy obu spotkań. Reszta powinna być do gry. To są profesjonalni piłkarze.
Reputacja:
11
Kto będzie gotowy do gry to się okaże w piątek o 19:00, jak podadzą składy. Nie dość, że mamy sporo kontuzji, to jeszcze przez ten termin gramy osłabieni. Tylko o to chodzi.
Liczba postów: 88
Reputacja:
2
Jacy osłabieni? Palmy nie ma i to wszystko, a piszesz jak by kilku następnych wypadło przez to, ze gramy w piatek, a nie np sobotę. Jak by mecz byl w sobote o 14 to serio byla by taka znaczaca różnica? Uczepiles się i stękasz jak byś miał zatwardzenie.
Liczba postów: 297
Reputacja:
13
Jeśli Palma w środę o 6 rano grał mecz w Hondurasie to on by nawet w niedzielę nie zagrał.
Liczba postów: 1,067
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Dokładnie. Chłop nie wrócił by nawet na niedzielne czy poniedziałkowy mecz. Takie życie. Trzeba iść dalej po kolejne trzy pkt.
Reputacja:
11
Brak najlepszego zawodnika to osłabienie a Ty, Skorpionie pierwszy rzucisz wulgaryzmem w razie niemca.
Liczba postów: 111
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
Dokładnie, jakieś dziwne teorie tutaj powstaja. Całkiem możliwe, że Palma zasiądzie na ławce i w razie problemów wejdzie. A w taka niedzielę gralby w 11 na 100%