Liczba postów: 331
Liczba wątków: 1
Reputacja:
13
Ok a karny to bezbłędnie za co? Za jakieś kopnięcie czy dotknięcie rękoma?
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Centymetry czy nie, były to błędy sędziowskie. Ten pośredni i karny też takie na dwoje babka wróżyła. Wiem ze akurat trafiły się dość trudne sytuacje, ale większość decyzji błędne, więc jak możemy mówić o bezbłędny sędziowaniu? Szanujmy się, nasi piłkarze też są zbyt grzeczni.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Nie ma co, trzeba się cieszyć że tego nie przegrali. Czerwona kartka zmieniła wszystko. Na tym poziome widać było różnicę. Pechowiec meczu Douglas: nieuznana bramka, potem nieupilnował przy 1-1 i na koniec ten karny. Ja mam tylko pytanie gdzie jest piłkarz co przyszedł za Souse, był tu prezentowany jak gwiazda a przegrywa rywalizacje z naszym największym kozakiem Brayankiem?
Liczba postów: 69
Reputacja:
1
Bez przesady my nie graliśmy z 4 ligowcem tylko z wicemistrzem który mając przewagę zawodnika po prostu musiał to wykorzystać,gdybyśmy grali w 11 to pewnie skończyło by się 0:3 i do widzenia.Pomijam fakt że Agnero dał tyle co nic a granie tyle czasu w 10 to kwestia czasy kiedy rywal strzeli gola,niestety tutaj padły bardzo szybko
Liczba postów: 400
Reputacja:
14
Jakby nie patrzeć, to 11 na 11 było 0:2 a grając u siebie w przewadze Raków nie zdołał wygrać. Nie mamy 3 punktów, tracimy Palmę (będzie świeży na Rapid) ale ten punkt jest cenny.
Ishak powinien zamknąć mecz na 0:3, Palma niepotrzebnie w tym momencie i miejscu podjął taką decyzję jaką podjął i ta zmiana była w najgorszym momencie. Nie wiem, kto za tym stoi - trener czy kierownik drużyny.
Liczba postów: 238
Reputacja:
6
Nie pamiętam czy widziałem mecz gdzie Druzyna grającą w 10 przez 40 minut nie wyprowadziła żadnej kontry lub w jakikolwiek inny sposób zagroziła przeciwnikowi. To było spotkanie gołej dupy z batem.
Nad nowym napastnikiem bym się nie pastwił. Cała Druzyna miała kupę w majtach więc trudno od nowego wymagać czegoś więcej
Liczba postów: 771
Liczba wątków: 11
Reputacja:
22
to włącz sobie mecz Legii z Jagą, grają 11:11 a w drugiej połowie goście nie wychodzą z połówki. w strzałach jest trylion do zera
Liczba postów: 122
Liczba wątków: 2
Reputacja:
11
24-09-2025, 22:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2025, 22:42 przez Pucenty.
Powód edycji: PS
)
Może nie byłoby takiej kupy w majtach, gdybyśmy nie grali w 9. Agnero czeka ostra rozmowa z Nielsem. Wygladalo to wrecz dziwnie, może covid? Powinien wędkę dostać.
PS. Więcej jutro może.
Liczba postów: 238
Reputacja:
6
Oglądam, właśnie z podania Jóźwiaka oddal8 strzał