Liczba postów: 47
Liczba wątków: 0
Reputacja:
2
Na razie to robimy wszystko by tego mistrzostwa nie mieć i
Liczba postów: 469
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
To wina tylko i wyłącznie piłkarzy i trenera. Nie wiem co oni odwalają ale to jakaś kpina jest.
Reputacja:
3
A to co wyprawia przez ostatnie parę meczy nie powoduje, że należy mu się krytyka? Przecież nic nie gra.
Trener to już kolejny mecz po Resovi Motorze Górniku gdzie niczym nie potrafi zarządzić.
Owszem może masz rację i to związane z przygotowaniami jest. Ale jak pobudka nastąpi jak strata do lidera będzie wynosiła 6 pkt i będą trzy mecz do końca to można tylko zacytować ,, pierdole nie robię" bo wtedy to forma będzie nam potrzebna jak nie powiem co do czego.
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 0
Reputacja:
1
Jakoś średnio wierzę w te celowe działania aby teraz być w fizycznym dołku, odpalić za kilka kolejek i zdobyć tytuł.
Jeśli to przyniesie sukces to rewelacja ale od końcówki jesieni robimy wszystko by oddać pierwsze miejsce w tabeli.
Reputacja:
3
Za kilka kolejek to może być sraczka i obgryzanie paznokci i matematyka kto z kim i gdzie musi wygrać żebyśmy mieli mistrza..
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Śmierdzi żurawbalem ..
Z perspektywy Kotła to Mrozek i Gołyzadek, który wszedł w drugiej połowie. Chyba,że ktoś mnie poprawi..
Kurwa mać Kolejorz grać!
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Jaga wygrywa w niedzielę i zrównuje się z nami punktami, a my mamy tylko jeden punkt przewagi nad rakowem... Dzisiejszy mecz będzie się nam śnił po nocach jako koszmar. Najpierw nie wyglądało to najgorzej, ale w pewnym momencie straciliśmy czujność i daliśmy im nas przycisnąć. Końcówka meczu to już jakaś paranoja, byliśmy pogubieni w ataku, a medalikom dawaliśmy tylko okazje na podwyższenie wyniku. Oby drużyna się otrząsnęła i za tydzień poprawiła nam nastrój, bo póki co lipnie to wygląda.
Reputacja:
3
W przyszłym tygodniu gramy jako ostatni. To my będziemy musieli gonić aby utrzymać fotel lidera.. zajebiście może czas przypomnieć panienkom na boisku o co gramy.
Uwaga MOCNE!
,,– „Nie wiem, dlaczego przegrywając 0:1 nie umiemy już odwrócić wyniku. Na pewno każdy z tych przegranych meczów był inny, dziś nie tworzyliśmy sobie zbyt wielu sytuacji i to był największy problem. Musimy nauczyć się odbijać po straceniu gola. Klasowy zespół powinien to umieć, my musimy popracować nad tym elementem.”
a ha czyli nie wie czemu jest taka ch... jak dostają. To już kolejny taki mecz.
Potem jeszcze coś o kryzysie mówił..
generalnie dramat
Liczba postów: 249
Liczba wątków: 7
Reputacja:
5
No cóż, niestety Raków był lepszy. i to przez 99% procent czasu. kompletnie sobie nie poradziliśmy z ich wysokim presingiem. Indywidualnie też byliśmy gorsi a jak już coś się udało przejść to nasz zawodnik był faulowany, na co zresztą pozwolił od samego początku gwiazda sędziowania. A na Sousę to zwykle wystarcza, jedno mocne wejście i przestaje mu się chcieć grać w piłkę. Chyba tak słabego meczu z nimi w Poznaniu nie widziałem, zresztą dawno tak słabego meczu u nas w ogóle nie pamiętam. Nie było nawet momentów, a że tak późno straciliśmy bramkę to jedynie zasługa Mrozka który trzymał nas długo przy życiu, i drugi raz z rzędu jest naszym najlepszym zawodnikiem. Daleko mi żeby jechać po trenerze, ale wyraźnie widać że zespół w formie to jeszcze nie jest. A szkoda - bo zaraz się zaczną nerwy. Za tydzień trzeba wygrać z Zagłębiem, a czas może doda świeżości i będą biegać jak wcześniej. Z Rakowem niestety bilans mamy gorszy co może mieć znaczenie. To był tak zły mecz że nawet trudno sie wkurwiać...