Liczba postów: 282
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Pełna zgoda! Poza tym wierzę że Ishak jest profesjonalistą dla którego najważniejsze jest dobro Klubu a nie własne ego i nie wybiera sobie meczów które chce grać niczym Panicz w Reprezentacji. Jeszcze jedno, jak jesteś w gazie i poważnie traktujesz swoje obowiązki to wchodzisz z ławki i ładujesz dwie kasty vide Pululu
Liczba postów: 153
Liczba wątków: 2
Reputacja:
13
Myślę, że będzie solidnie porotowane i słusznie. Uważam, że przy takiej różnicy klas tylko piłkarze mogą to zawalić, bo świętym obowiązkiem myślącego logicznie trenera jest dać minuty mniej grającym.
Ja bym zagrał tak:
Bąkowski - Gumny, Mońka, Skrzypa, Moutinho - Ouma, Thordarsson - Palma, Rodriguez, Bengtsson - Agnero
spodziewam się jednak, że Bąkowski nie wyjdzie, a w obronie i pomocy będzie po jednej zmianie względem składu wyżej (Lisman, Douglas?). Spodziewam się natomiast Agnero od pierwszej minuty.
Jedzie Jakóbczyk, więc on w drugiej połowie dostanie szansę debiutu. Super.
Liczba postów: 619
Reputacja:
17
22-10-2025, 18:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-10-2025, 18:33 przez Róża.)
Nie lekceważyłbym Fiabemy w pierwszym składzie.
Jutro bez Jagiełły.
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Jeste jakaś opcja obejrzenia transmisji z tego meczu oprócz wykupienia abonamentu Polsatu?
Liczba postów: 1,014
Liczba wątków: 11
Reputacja:
32
pełna zgoda. zbytnia pewność może nas zgubić. przypomnę tylko że po demolce z Islandczykami rewanż wygrany na dużym farcie. mam nadzieję ze Niels to rozumie dlatego nie nie chce grać dwoma jedenastkami (skrót myślowy) i wie że rotacja może dotyczyć 2-3 zawodników, i to takich którzy są pod grą lub potrzebują minut. I chyba właśnie tak zamierza tym tematem zarządzać. I jeszcze jedno - będzie się liczyć bilans bramkowy, więc...
Liczba postów: 282
Reputacja:
7
to ze coś wydarzyło się z Resovią nie musi się powtórzyć na Giblartarze, po drugie tam było siedem zmian a my tutaj oczekujemy czterech, max pięciu, po trzecie w LKE masz możliwość aż pięciu zmian więc w razie niemca masz łatwą możliwość powrotu do ustawień fabrycznych a po czwarte to w przeciwieństwie do meczu z Resovią jutrzejszy wynik lata mi koło Wacława - niedzielny już nie