Liczba postów: 350
Liczba wątków: 1
Reputacja:
7
I ja to szanuję. W razie czego - mamy pięć zmian.
Liczba postów: 484
Liczba wątków: 2
Reputacja:
7
Najbardziej interesuje mnie gra Agnero oraz Rodrigueza, im będę się szczególnie przyglądał.
Jak to się mawia, nie ma już słabych drużyn. Także, nie jest optymistą. Co będzie to będzie a mecze z takimi drużynami niestety lubią być męczące. I piłkarzy i nas
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 0
Reputacja:
-1
Historia nauczyła nas żeby byt pochopnie nie oceniać grajków jednak to co prezentuje Agnero, jego wcześniejsze kuriozalne wręcz występy np. z Rakowem dodając do pikanterii, że jest najdroższym transferem w historii Lecha..szykuje się transferowa wtopa stulecia w Poznaniu.
Liczba postów: 321
Liczba wątków: 6
Reputacja:
11
@Mosina, mam nadzieję, że Fiabema daje Ci odpowiedź dlaczego nie powinien grać na skrzydle. Ani szybkości, ani dryblingu.
Trochę boli ten monopol na naszej bramce.
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
Ile jeszcze ten cały Fiabema będzie kaleczył tą grę. To jest kur.. skandal no i jest jeszcze magik w ataku to dopiero dziad. Żal na to patrzeć. Im się nie chce
.
Liczba postów: 119
Reputacja:
3
Dramat to co gramy. Serio na sztucznej murawie nie potrafimy poradzić sobie z vyle ogórkami? Pisałem kurr zebyvpierwszy skład gral bez kombinowania żeby nie prowokować...
No nic jeszcze 45min na zmaganie plamy. Jazda Kolejorza jazda!
Liczba postów: 83
Reputacja:
2
Rodríguez, Fiabema, Agnero. Ta trójka jednocześnie na murawie, to co może pójść nie tak? Ten Pablo po przebłysku ostatnio to jednak ogór straszny, nawet na tle tego Lincoln gra badziew. Gwoli sprawiedliwości wszyscy grają gówno. A Mrozek powinien karnie dostać ławkę na kilka meczów, obrósłw piórka.
Liczba postów: 265
Liczba wątków: 2
Reputacja:
4
Miało być łatwo i przyjemnie, a jest wstyd. Zamiast odpoczywac musimy odpalić po przerwie zmiany na podstawowy garnitur. Wstyd.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!