Liczba postów: 1,015
Liczba wątków: 11
Reputacja:
32
chyba całość tego tworu daje odpowiedź, że tak się nie rotuje składem. Jeden to jednego z meczu w Rzeszowie. Macie swój "sparing", koszmar i wstyd na całą Europę
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Oczy krwawią. Niektórzy piłkarze w Lechu to jakiś nieśmieszny żart.
Liczba postów: 12
Reputacja:
1
Wychodzi się najmocniejszym składem strzela 2-3 bramki i robi zmiany a teraz będzie sraczka .
Liczba postów: 166
Reputacja:
13
23-10-2025, 21:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2025, 22:02 przez pacal.)
Pier..y Frederiksen się niczego nie nauczył na Resovii i na (w mniejszym stopniu) Legii grającej na odpieprz z Samsunsporem. Było wyjść na galowo, zagrać na pełnej parze 45 minut, strzelić 3 i wtedy robić zmiany, to nie, po co.
Zamiast tego gramy w 7 na 11, w kompletnie niezgranym składzie, a trener robi wielkie oczy przy linii "jakże tak".
Robert "wycofaj piłkę" Gumny, Gisli "dochodzę do siebie po ostrym chlaniu" Thordarsson, Bryan "odskakuje mi piłka" Fiabema i Yannick "wóz z węglem" Agnero to jest kompletne nieporozumienie.
Szczególnie Gumny z Thordarssonem niech sobie "dochodzą do formy" w rezerwach. Albo może nie, bo rezerwy w końcu zaczęły punktować,. a ta dwójka opierdalaczy by tylko młodych zdemotywowała.
Do kompletu z tyłu Jonasz i Bartosz "wszystko wpuszczę" Mrozek to i wynik jest odpowiedni do gry.
Jak tak dalej pójdzie ( a przy takiej postawie nawet zmiana 4 piłkarzy nie gwarantuje jakiejś gruntownej odmiany), wszystko co zyskaliśmy z Rapidem stracimy we frajerski sposób z największymi leszczami w LKE.
Rodriguez nie ma z kim grać z przodu, więc gra słabo.
Liczba postów: 31
Reputacja:
0
Strzał w środek w Mrozka i on to puszcza. Dramat.
Liczba postów: 1,015
Liczba wątków: 11
Reputacja:
32
23-10-2025, 22:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2025, 22:03 przez Mosina.)
Fryderyk Nielsen wg studia w Polsacie jest naszym trenerem, to w takim razie wiele tłumaczy - mam nadzieję że Niels wróci na ławkę i zrobi 4 zmiany min od początku drugiej połowy.
Mrozek puszcza wszystko jak na razie w tym sezonie, a wybijać piłkę jak nie umiał tak nie umie.
przewiduję że teraz będzie 100 tyś fauli i jeszcze stracimy kogoś ważnego
Liczba postów: 105
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Oczy krwawią, nawet nie wiem kogo na plus tutaj wyróżnić ..
Sztuczna murawa okej, ale kur... Oni powinni wyjść strzelić im z 3/4 i nara. Odhaczone, zapomniane.
Otóż nie. Mecz się sam nie wygra .. Kurwa mać Kolejorz grać!
Liczba postów: 321
Liczba wątków: 6
Reputacja:
11
23-10-2025, 22:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-2025, 22:48 przez Gugus.)
Precz z takimi karnymi. Sędzia go wyczarował pięknie.
Ps. Mońka powinien biegać po Siedlcach, Pruszkowie i innych Opolach się ogrywać. Krzywdę mu zrobiliśmy, że tu został.
Mam nadzieję, że parasol ochronny "MISTRZOSTWO" się zamknął. Kurwa, szmatą w ryj.
Liczba postów: 45
Reputacja:
5
Sezon przejsciowy k... jego mać.