Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lincoln Red Imps - Lech Poznań, 23.10.2025 21:00 LKE
Tryb drzewa
To będzie krótki komentarz. Niels out!
Nie zapraszam do dyskusji.

Odpowiedz
WYP....... SZMACIARZE I FRAJERZY.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Kolejorz jesteśmy z wami ..

Odpowiedz
Chciałbym serdecznie podziękować za tą kompromitację całemu sztabowi szkoleniowemu oraz każdemu z piłkarzy Lecha z osobna, osiągnęliście nowy lewel, już nie śmieje się z was cała Polska tylko pół europy. Jak wiadomo żadne wnioski i tak nie zostaną wyciągnięte no bo to jest coś ponad siły tego sztabu szkoleniowego. Już nie mogę się doczekać emocji w PP

Odpowiedz
Masz dwie opcję:

Jedziesz do Gibraltaru, wystawiasz full skład wygrywasz i jest cacy, następnie masz wyjazd do Rayo, tam rotujesz, przegrywasz, ale nic się nie dzieje.

Wystawiasz ławkę na Gibraltarze, przepierdalasz i w Madrycie wystawiasz full skład.

Odpowiedz
Obrona z Mrozklem tradycyjnie - 2 bramki w plecy muszą być, nieważne z jak żenującym rywalem byśmy nie grali.

Nie chcę oglądać Skrzypczaka więcej w Lechu. Jeśli typ nawet z takim przeciwnikiem, jest elektryczny, nawet z Imps  każdorazowo cofa się od lecącej piłki i generuje im sytuacje faulami w łatwych do skasowania sytuacjach, to skreśla się u mnie ostatecznie. Przyznaję się do błędu, myślałem że to fantastyczny ruch, ale to jest nowy Pingot. Ten transfer to była kompletna pomyłka.

Gumny, Fiabema, Thordarsson i Agnero karna zsyłka do rezerw.

I co dalej macie taki wynik takiego meczu w pompie? Kompromitacja na całą Europę, bo trenerowi sodówka uderzyła do głowy? Następny w kolejce - Gryf Słupsk. Znowu zagrają w chodzonego bo samo się wygra, znowu kibice przyklasną, "bo za parę dni "ważniejszy" mecz", i znowu się nie wygra. I znowu będzie pośmiewisko.

Mam w pompie że było parę słupków, poprzeczek i  dobrych okazji. Nie było widać woli zwycięstwa przez 80 z 90 minut, więc wynik całkowicie zasłużony. Nawet po wyrównaniu z przypadku może 2-3 zawodnikom chciało się grać. A obrona dalej sobie klepała zamiast szybko do przodu, bo przecież jeszcze całe 8 minut zostało.

Cholerne boiskowe nieroby.

Powinni tym wszystkim patałachom potrącić z pensji całą utraconą premię za zwycięstwo w LKE.
Co do grosza. Może następnym razem zagraliby z zaangażowaniem.
I dodać do tej kary Frederiksena, za powtarzanie debilnych błędów.

Odpowiedz
Taki mecz był potrzebny by ojebać wysoko złodziei w niedzielę. Zobaczycie że będzie walec na placu u buraków. Można robić screena za screenem.

Odpowiedz
(23-10-2025, 22:57)Luqu napisał(a):
(22-10-2025, 22:09)galis napisał(a): to ze coś wydarzyło się z Resovią nie musi się powtórzyć na Giblartarze, po drugie tam było siedem zmian a my tutaj oczekujemy  czterech, max pięciu, po trzecie w LKE masz możliwość aż pięciu zmian więc w razie niemca masz łatwą możliwość powrotu do ustawień fabrycznych a po czwarte to w przeciwieństwie do meczu z Resovią jutrzejszy wynik lata mi koło Wacława - niedzielny już nie

Ja to pozdrawiam tych wszystkich, którzy chcieli 100 zmian w podstawowej 11, a nawet Bąkowskiego w bramce. Jakby Lechowi kibicowali od wczoraj.
Niestety, KOLEJNY RAZ się to stało.

Masz rację. Dziś czuję się jak totalny debil.

Odpowiedz
(23-10-2025, 23:03)Janiko napisał(a): Kolejorz jesteśmy z wami ..

A oni mają na Ciebie, mnie i innych wywalone. Na nawet nie wiedzą jak masz na imię. Maja w dupie to czy przyjdziesz na mecz czy nie, mają w dupie, że Ty zapierdalasz po 200h by zarobić 1/10 tego co oni.

Odpowiedz
Tak się kończy lekceważenie przeciwnika. Pycha kroczy przed upadkiem, czego jesteśmy świadkami. Ci para piłkarze nie zasługują by grać w europejskich pucharach.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 1 gości