Liczba postów: 89
Liczba wątków: 0
Reputacja:
3
Niech Widzew nie będzie wyznacznikiem, oni z nami dostali 4, ze Śląskiem 3, remis z Cracovia i aktualnie dwa w plecy z Pogonią. Aktualnie najgorsza drużyną rundy wiosennej.
Liczba postów: 462
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Wiadomo czy wszyscy zdrowi? Mamy jakiś nieobecnych?
Liczba postów: 462
Liczba wątków: 3
Reputacja:
3
Że też on jest jeszcze w klubie a nie Blazic...
Liczba postów: 88
Reputacja:
3
Pełna zgoda z Ubiparipem, lata na necie wywiad z nim - trzeba podejść do meczu z mentalnością zwycięzców. Śmieszne, że mówi to piłkarz, który jest uosobieniem braku tej mentalności.
Skoryguję moją propozycję składu: Mrozek - Gurgul, Milic, Salamon, Pereira - Murawski, Thordarsson, Sousa - Hakans, Ishak, Walemark.
Chciałbym zobaczyć Aliego wchodzącego na miejsce Sousy, jezeli będzie taka potrzeba. I czy Hotic naprawdę prezentuje się gorzej niż Jagiełło, a także jak poradziłby sobie Carstensen grając wyżej. Ale to dopiero, jak będziemy już w 52. minucie prowadzili 5:0
Liczba postów: 88
Reputacja:
3
Skład: Mrozek - Gurgul, Milic, Douglas, Carstensen- Murawski, Thordarsson, Sousa - Hakans, Ishak, Walemark.
Ławka: Bednarek, Pereira, Kozubal, Salamon, Pingot, Gonzalez, Hotic, Jagiełło, Ali
Wreszcie nie będzie obowiązkowej dotąd zmiany na Fiabemę. Pereira na ławce jednak zastanawia.
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Niels posłuchał mojej rady tak jak tu nawołuje od tygodnia, że Carstensen i Gosli od pierwszych minut, a Pereira i Kozubala ławka i cyk tak właśnie dzisiaj zagramy ?. Brawo Pasy, teraz musimy zrobić swoje na boisku.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!
Liczba postów: 56
Liczba wątków: 2
Reputacja:
2
Podoba mi się ten skład, tylko zwycięstwo!
Liczba postów: 89
Reputacja:
3
Ten mecz utwierdził mnie w przekonaniu, że porażki w Gdańsku i u siebie z Rakowem to nie wypadki przy pracy. Nie da się tego oglądać. Każdy nas pressuje, nawet w Poznaniu, a my brak pomysłu.
Przykre jest to, że mamy dwóch prawych obrońców na TOP LIGI, a po lewej biega Gurgul, który aktualnie jest tragiczny.
Brawo Patrik, tak się pokazuje kwotę transferu. Tragiczny Hakans, równie słabe wejście Aliego.