Liczba postów: 349
Liczba wątków: 1
Reputacja:
7
Mrozek - Gurgul, Milic, Douglas, Pereira - Ouma Jagiełło, Rodriguez - Palma, Ishak, Ismaheel.
Brak Lismana na ławce - kontuzja, czy promowanie Brajanka?
Liczba postów: 1,015
Liczba wątków: 11
Reputacja:
32
Mam nadzieje ze Palma zdrowy a nie tylko na antybiotykach. Skład najmocniejszy jaki może wyjść. I bardzo dobrze. Liga FIRST
Liczba postów: 1,498
Liczba wątków: 5
Reputacja:
8
A Kornel z rezerwami gdzieś nie pojechał? Ktoś zacznie w końcu temu śmieciowi Fiabemie cisnąć w końcu?
Liczba postów: 349
Liczba wątków: 1
Reputacja:
7
Opanuj się z tym "śmieciem". Gość nie jest orłem, ale żaden nasz piłkarz nie zasługuje na takie obelgi. Nb. dał nam 4 punkty, strzelając zwycięskie bramki z Widzewem i GKSem, literalnie zapewnił nam 20% punktów w lidze, tak dla porządku.
Reputacja:
8
Niech se jest. Niech jest. Może za 30 meczów znowu mu coś wyjdzie i strzeli. Zajebiście. A potem płacz, że eee nie mamy napastnika, eee na skrzydło nikt nie przyjdzie bo jest to coś.
Niech wypierdala szkodnik. Powinno mu się jechać co mecz. Może to spowodowało by jego odejście.
A nie trzymać bo coś tam. Raz mu się udało trafić i już wybaczone. Napastnik który na tle 4 ligi wygląda chujowo. Który nie daje rady w rezerwach. Który w ilu 50 meczach strzela 2 bramki. KURWA NAPASTNIK!
Vojo też tak broniłeś albo Pawełka z ataku. Sympatyczny był. Kopał się po czole ale sympatyczny był.
Jak mnie wkurza takie podejście.
Typ jest do wyjebania na wczoraj.
Liczba postów: 619
Liczba wątków: 0
Reputacja:
17
U Skorpiona leki przestały działać. Doktor rojber proszony do chorego.
Reputacja:
8
Kolejny fan naszego napastnika. Co tam podobało się jego zaangażowanie w meczu z Gryfem co. I to granie na najwyższym poziomie.
Moje zdanie wyraziłem. Chcecie to sobie go wspieracie. Utwórzcie jego fanclub. Dla mnie jest odpadem którego już od lata nie powinno być U nas.
Liczba postów: 321
Liczba wątków: 6
Reputacja:
11
Jak oni mieli ciężki okres przygotowawczy i ta świeżość miała przyjść to będzie na okres świąteczno-noworoczny.
Problem jest u nas, każdy piłkarz, który do nas przyszedł, a się przygotowywał w innym klubie to wyglądał jak Pan Piłkarz, im dłużej w tym ciepłym miejscu tym gorzej.
Liczba postów: 210
Liczba wątków: 0
Reputacja:
8
Lechowi gratulujemy piłkarzy
Liczba postów: 321
Liczba wątków: 6
Reputacja:
11
Oglądaliśmy wiele meczy, gdzie my wchodzimy w pole karne i przeciekamy jak ser. Rywal się cofa, to taktyka tysiąca wrzutek. KURWA.
Na trybunach taka sama reakcja na to co się w klubie dzieje jak na boisku po zmianach.
Obojętność z boiska przechodzi na trybuny, jest dobrze, dobry przekaz leci.