Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Lech Poznań - Zagłębie Lubin 23.02.2025 17.30
Tryb drzewa
Niech Widzew nie będzie wyznacznikiem, oni z nami dostali 4, ze Śląskiem 3, remis z Cracovia i aktualnie dwa w plecy z Pogonią. Aktualnie najgorsza drużyną rundy wiosennej.

Odpowiedz
(22-02-2025, 19:21)Gugus napisał(a): Niech Widzew nie będzie wyznacznikiem, oni z nami dostali 4, ze Śląskiem 3, remis z Cracovia i aktualnie dwa w plecy z Pogonią. Aktualnie najgorsza drużyną rundy wiosennej.

już 4 do zera...

Odpowiedz
Wiadomo czy wszyscy zdrowi? Mamy jakiś nieobecnych?

Odpowiedz
Poza Dagerstalem Wink wszyscy zdrowi. Za to w Zagłębiu szpital

Odpowiedz
Że też on jest jeszcze w klubie a nie Blazic...

Odpowiedz
Pełna zgoda z Ubiparipem, lata na necie wywiad z nim - trzeba podejść do meczu z mentalnością zwycięzców. Śmieszne, że mówi to piłkarz, który jest uosobieniem braku tej mentalności.

Skoryguję moją propozycję składu: Mrozek - Gurgul, Milic, Salamon, Pereira - Murawski, Thordarsson, Sousa - Hakans, Ishak, Walemark.

Chciałbym zobaczyć Aliego wchodzącego na miejsce Sousy, jezeli będzie taka potrzeba. I czy Hotic naprawdę prezentuje się gorzej niż Jagiełło, a także jak poradziłby sobie Carstensen grając wyżej. Ale to dopiero, jak będziemy już w 52. minucie prowadzili 5:0

Odpowiedz
Skład: Mrozek - Gurgul, Milic, Douglas, Carstensen- Murawski, Thordarsson, Sousa - Hakans, Ishak, Walemark.

Ławka: Bednarek, Pereira, Kozubal, Salamon, Pingot, Gonzalez, Hotic, Jagiełło, Ali

Wreszcie nie będzie obowiązkowej dotąd zmiany na Fiabemę. Pereira na ławce jednak zastanawia.

Odpowiedz
Niels posłuchał mojej rady tak jak tu nawołuje od tygodnia, że Carstensen i Gosli od pierwszych minut, a Pereira i Kozubala ławka i cyk tak właśnie dzisiaj zagramy ?. Brawo Pasy, teraz musimy zrobić swoje na boisku.
Nasz Kolejorz to Nasze życie!

Odpowiedz
Podoba mi się ten skład, tylko zwycięstwo!

Odpowiedz
Ten mecz utwierdził mnie w przekonaniu, że porażki w Gdańsku i u siebie z Rakowem to nie wypadki przy pracy. Nie da się tego oglądać. Każdy nas pressuje, nawet w Poznaniu, a my brak pomysłu.
Przykre jest to, że mamy dwóch prawych obrońców na TOP LIGI, a po lewej biega Gurgul, który aktualnie jest tragiczny.
Brawo Patrik, tak się pokazuje kwotę transferu. Tragiczny Hakans, równie słabe wejście Aliego.

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości