Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: QUO Vadis NF?
Tryb drzewa
Okienko było takie sobie. Jak na to, że nie byli totalnie przygotowani na taki armagedon to coś zrobili. A że chujowo opcje w ich wykonaniu były tylko dwie. Albo chujnia i na 8 transferów 2 udane albo dzieciaki z rezerw. Sam sobie odpowiedź co gorsze. Ja tylko Ci pokazałem, że jak porównasz Palme do Walemarka to już ten drugi nie jest takim kotem wręcz słabszym jest. To samo z Tofikiem. Nie uznaje tego okna za wybitne. Przyszedł dramat piłkarz do ataku niejaki Agnero. Ale ktoś tutaj pisał, że nr 1,2,3 i pewnie tak do 8 odmówiły i ten był dziewiąty. Ok jest chujowy ale Skrzypczak? Albo chcemy poważne transfery z klubów eklapy z czołówki i wyciągamy takich jak Skrzypa (najlepszy obrońca poprzedniego sezonu przez specjalistów wybrany) albo ściągamy jakiegoś magika z ligi bułgarskiej który chuja umie. Słucham kogo być brał?

Już w ataku Ci to pokazuje to, że zamiast takiego Pululu trafili dziada po całości.

To trener odpowiada za taktykę. Wie jaki materiał posiada i niech z niego działa.

Odpowiedz
(03-11-2025, 18:45)F Kefas9494 napisał(a): Swoją drogą, właścicielowi Wieczystej chyba doradza Skorpion. ?

W sumie to myślałem że komentujesz poprzednią zmianę. Ale to widzę że ten nowy już też jest out po trzech meczach. I to rozumiem. To jest poziom zarządzania Wink

Odpowiedz
Widocznie chcą coś osiągnąć i winny jest zawsze trener.

My sobie poczekamy do końca kontraktu i sezonu. Będzie dyntka to usłyszymy, że sprzedajemy za drobne Mrozka, Kozubala, Gurgula. Na Palmę nie ma, na wzmocnienia realne nie ma. Ale jest szansa, że Braian odpali albo Agnero i będzie dobrze. Przyjdzie jakiś kuntakinte chuj wie skąd za darmo. Oczywiście wszystko okraszone słynnym przeinwestowaliśmy no niestety teraz pieniążków nie ma.

Nowy trener oczywiście pół roku na wprawienie się dostanie.

I tylko nikt nie powie reszcie ligi, że nie wolno im się wzmacniać ani wygrywać bo my się możemy i musimy od dna odbić.

Miłego wieczorku życzę.

Odpowiedz
Tam miotła działa na pełnych obrotach, jak w Legii. Jak najdalej od takiej patologii.

Odpowiedz
No zmiana trenera co trzy mecze to kpina i patologia po całości.

Odpowiedz
jeszcze takie przemyślenie na temat Nielsa. już trochę ogólnie a nie po emocjach ostatniego meczu.
wydaje mi się że ten koleś ma mega ugruntowane wyobrażenie jak chce żeby jego zespół grał. to ogromny plus i siła, ale też pułapka. myślę że nie ma tu nikogo co umiałby to wycenić w obiektywny sposób. On nie chce zmieniać charakteru gry, tylko dochodzić do jakości która jest dla niego wyznacznikiem. nie dostosowuje stylu do gry przeciwnika - wiele razy to powtarzał na konfach, że siłą zespołu ma być powtarzalność i wara w to co mają grać. pamiętacie te porażki na wyjazdach w zeszłym roku? Wtedy było mówione że po stracie gola zawodnicy zaczynają kombinować po swojemu i nic kompletnie z tego nie wychodzi. Teraz po stracie gola to zwykle my odrabiamy straty, różnie się to kończy ale zwykle po 0:1 jest odpowiedź na 1:1 prawie w każdym meczu, nawet z Crvenami i innymi. więc jest postęp i to duży.
natomiast przez to że gramy gorzej w pressingu na połowie przeciwnika, z wielu pewnie względów, tak łatwo nam strzelić gola. I tu mogę przyjąć że w momencie gdy atakujemy to się zdarza, nie mogę zaakceptować braku umiejętności utrzymania wyniku. Chociaż to w sumie się zdarzyło raz? Z Pogonią bo anomalii z Rakowem nie liczę.
Więc może dlatego nam teraz lepiej wychodzą "wyjazdy" bo jesteśmy ogólnie słabsi i gramy chytrzej na wyjazdach, a w domu się strasznie otwieramy i przeciekamy.
Ja głęboko wierzę że to jest proces i każda drużyna ma i będzie miała kryzysy, sztab i zawodnicy muszą wiedzieć nad czym trzeba pracować. I to że to jest drugi sezon musi zaprocentować, bo teraz nawet nie ma kiedy trenować przecież. więc...trzeba dążyć do doskonałości  w systemie który się sprawdził.
jedyne o co mam pretensje, że niedocenia słabości swojej kadry obecnie - i po prostu nie widzi że ten system z obecną jakością nie klika. ale znowu nie wiem czy to słabość czy jego siła.

Odpowiedz
Dziś trener ma urodziny - wszystkiego najlepszego. Dobry znak Smile Mój Smile

Odpowiedz
Idealny mecz czy wkurwić trenera

Odpowiedz
Jak nasza obrona zagra tak jak ostatnio. To myślę, że trener na następny mecz będzie już totalnie łysy.

Odpowiedz
W przypadku jakiejkolwiek straty punktów w meczu z Arką mam nadzieję że to będzie koniec Frederiksena w Lechu. Koniec tego meczowego nieudacznictwa w jego wykonaniu

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 2 gości