![]() |
Reprezentacja Polski - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sport (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Reprezentacja Polski (/showthread.php?tid=28) |
RE: Reprezentacja Polski - Róża - 11-06-2025 Ale to nie jest mit. Miał dostać powołanie ale poinformował, że nie przyjedzie. Czyli nikt go nie odstawił, tylko on sam. RE: Reprezentacja Polski - Icek - 11-06-2025 Ale czy wcześniej ktoś twierdził, że ktoś Lewego odstawił? Przecież oczywistym jest, że ta absencja była z jego inicjatywy, chociaż Lewy twierdzi, że gdy rozmawiał wtedy z trenerem, to ten miał wypalić, że nawet sam o czymś takim myślał. Czym innym jest jednak ustalenie nieobecności z trenerem, czego efektem jest brak powołania, a czym innym nieprzyjechanie na kadrę, po otrzymaniu powołania... Nieważne. Najważniejsze to KULESZA WON! A co jest jeszcze ważniejsze? To, że to marzenie jest nierealne, bo nie ma kontrkandydata i podobno czeka nas z nim kolejna kadencja... RE: Reprezentacja Polski - rojber - 11-06-2025 Myślę, że nie ma co się wielce nad tym wszystkim rozwodzić. Połowy rzeczy pewnie nie wiemy na temat tej kadry, atmosfery i relacji na linii zawodnicy - trener. Tak jak już pisałem wcześniej, tutaj nie ma wygranego, Wszyscy przegrali. Kulesza, Probierz czy nawet Lewandowski swoim rzekomym zmęczeniem a później informacją, że wróci do kadry ale jak będzie inny trener. Jak by to powiedział Bjelica, w PZPNie jest sodomia i gomoria i to się pięknie przekłada na wyniki kadry. RE: Reprezentacja Polski - Róża - 11-06-2025 (11-06-2025, 10:03)Icek napisał(a): Ale czy wcześniej ktoś twierdził, że ktoś Lewego odstawił? Przecież oczywistym jest, że ta absencja była z jego inicjatywy, chociaż Lewy twierdzi, że gdy rozmawiał wtedy z trenerem, to ten miał wypalić, że nawet sam o czymś takim myślał. Napisałeś, że po odsunięciu Lewego, dlatego odpisałem, że odsunął się sam i dalej, jak powyżej. Zgadzam się: Kulesza won, Probierz won i trzeba powołać pzpn-owski rząd techniczny... RE: Reprezentacja Polski - Icek - 11-06-2025 Nawet nie wiedziałem, że tak napisałem i myślałem, że Ty tak sam z siebie zacząłeś o tym powołaniu:-) Edytowałem. RE: Reprezentacja Polski - Skorpion - 11-06-2025 Probierz sobie zostaje. Kulesza jedynym kandydatem na prezesa PZPN. Myślę, że ministerstwo może wejść do tego pseudo związku i zrobić porządek. Co z tego, że kadrę zawieszą i tak chuja awansują z takim czymś. RE: Reprezentacja Polski - Róża - 11-06-2025 Już to grali. Świętej pamięci minister Dębski miał misję oczyścić tę stajnię Augiasza i poległ. Byłoby już po dawno po sprawie a tak smród ciągnie się od lat RE: Reprezentacja Polski - pacal - 11-06-2025 Żadnego politycznego czyszczenia w PZPNie teraz, bo jak ich (związek) zawieszą, to my (Lech) dostaniemy rykoszetem, bo nie bedziemy mogli grac w pucharach. Przepadnie kupa kasy dla klubu i kupa jesiennej rozrywki dla nas wszystkich. Reprezentacja już od dłuższego czasu mi zobojętniała, tak gdzieś od Michniewicza (nie wiedzieć czemu). W przeciwieństwie do Lecha. Niech sobie czyszczą jak mistrzem będzie ktoś inny. RE: Reprezentacja Polski - Mosina - 11-06-2025 a na jakiej podstawie Minister Sportu miałbym interweniować? Odbywa się coś niezgodnego z prawem, statutem, etc? Chyba zatrudnienie amatora czy też denna gra drużyny nie jest niezgodna z prawem ![]() RE: Reprezentacja Polski - Skorpion - 11-06-2025 Bardziej chodzi o te trupy co tam co chwilę wypadają z lokalnych związków. Tam przekręt goni przekręt. |