Forum WL
Pogłoski transferowe 2026 - Wersja do druku

+- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum)
+-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Lech Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+---- Dział: Transfery Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=14)
+---- Wątek: Pogłoski transferowe 2026 (/showthread.php?tid=183)

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Mosina - 05-06-2026

Piast też nie był Wink

Co do definiowania wartości i przydatności zawodnika do nas, przez pryzmat rzekomej słabości klubu w którym gra — "musimy celować wyżej/lepiej”, to jest serio zagadka dla mnie. no i co to jest ten "lepszy klub"? jakieś 2-3 nazwy poproszę.

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Róża - 05-06-2026

Celtik, Feyenoord, Anderlecht.

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Jerry2015 - 05-06-2026

Nie ma sensu tego rozkminiać. Przecież my nie mamy w składzie piłkarzy z Klubów lepszych od nas Smile No chyba że rezerwy Celticu. Skauting ma wyszukać dobrych pilkarzy i tyle. A z jakiego klubu to już mniejsza z tym.

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Antonio - 05-06-2026

(05-06-2026, 13:07)Róża napisał(a): Celtik, Feyenoord, Anderlecht.

To może zamiast kusić Pululu lepiej postawić na Fiabemę? Lech jest lepszy niż Jaga.

(05-06-2026, 13:40)Antonio napisał(a):
(05-06-2026, 13:07)Róża napisał(a): Celtik, Feyenoord, Anderlecht.

To może zamiast kusić Pululu lepiej postawić na Fiabemę? Lech jest lepszy niż Jaga.

Przerąbane to ma takie PSG. Nie mają skąd kupić kolejnych zawodników. Gdyby nie wygrane karne to chociaż z Arsenalu mogliby kogoś sprowadzić Smile

Co do Kevina Ciubotaru o ile jest to poważny temat z naszej strony to mamy rywala w postaci Rapidu Bukareszt.

RE: Pogłoski transferowe 2026 - koziołek - 05-06-2026

(05-06-2026, 12:18)Mosina napisał(a): Piast też nie był Wink
I nadal nie jest. Korona też nie będzie więc zakładam, że ich właściciele nie zakładają ataku na MP tylko przy odrobinie szczęścia Puchar Polski bądź 4-5 miejsce.
A skoro nie zakładają a z czegoś klub muszą utrzymywać to blokowania zawodnika nie ma się co spodziewać.
Oczywiście może zechcą go zatrzymać ale mówimy o sytuacji gdzie nie puszczą do Lecha za większą kasę.

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Skorpion - 05-06-2026

Wyjęcie kogoś z Rakowa, Jagi, Górnika. Ten Tamar mnie nie przekonuje. Ale może ma to coś. Pytanie tylko czy dwa miliony euro to nie za dużo za niego.

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Pinkin - 05-06-2026

Zajebiście, że ten Tamar ciebie nie przekonuje, szkoda gdzie nie przyłożyć ucha wszyscy mówią, że to super grajek. To że w porównaniu statystyk wychodzi lepiej niż Antek też zapewne nie ma znaczenia. Jak i to, że robi to w słabej Koronie.
Może w lepszej drużynie z lepszymi partnerami jeszcze te wyniki podkręci.
Ale cóż, najważniejsze, że ciebie nie przekonuje.

RE: Pogłoski transferowe 2026 - Kefas9494 - 05-06-2026

Tamar został zapytany o potencjalny transfer do Lecha podczas zgrupowania kadry. Odpowiedział tak:

"– To byłaby dla mnie życiowa szansa. Lech zagra w eliminacjach Ligi Mistrzów, co zawsze było moim marzeniem. Grają też w stylu, który mi odpowiada. Podobnie grałem już wcześniej, w Celje. Mam też doświadczenie z gry w europejskich pucharach, więc myślę, że to byłby idealny krok w mojej karierze.

– Kluby rozmawiają. Nie chcę zdradzać szczegółów. Ale myślę, że to byłby wielki krok w mojej karierze, bo Lech jest również znany jako klub, który wprowadza zawodników do najlepszych lig w Europie. A gra w nich jest marzeniem każdego piłkarza."

Powiem tak. Gdyby coś takiego powiedział piłkarz Lecha to wszyscy mielibyśmy poczucie, że myślami jest już gdzieś indziej. To samo widać u Tamara. I myślę, że władze Korony mają poczucie, że z niewolnika nie ma pracownika. Oby ten transfer doszedł do skutku. Widać, że Tamar chce do nas trafić. Super!