Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 5 głosów - średnia: 1.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pogłoski transferowe 2026
Tryb drzewa
Piast też nie był Wink

Co do definiowania wartości i przydatności zawodnika do nas, przez pryzmat rzekomej słabości klubu w którym gra — "musimy celować wyżej/lepiej”, to jest serio zagadka dla mnie. no i co to jest ten "lepszy klub"? jakieś 2-3 nazwy poproszę.

Odpowiedz
Celtik, Feyenoord, Anderlecht.

Odpowiedz
Nie ma sensu tego rozkminiać. Przecież my nie mamy w składzie piłkarzy z Klubów lepszych od nas Smile No chyba że rezerwy Celticu. Skauting ma wyszukać dobrych pilkarzy i tyle. A z jakiego klubu to już mniejsza z tym.

Odpowiedz
(05-06-2026, 13:07)Róża napisał(a): Celtik, Feyenoord, Anderlecht.

To może zamiast kusić Pululu lepiej postawić na Fiabemę? Lech jest lepszy niż Jaga.

Odpowiedz
(05-06-2026, 13:40)Antonio napisał(a):
(05-06-2026, 13:07)Róża napisał(a): Celtik, Feyenoord, Anderlecht.

To może zamiast kusić Pululu lepiej postawić na Fiabemę? Lech jest lepszy niż Jaga.

Przerąbane to ma takie PSG. Nie mają skąd kupić kolejnych zawodników. Gdyby nie wygrane karne to chociaż z Arsenalu mogliby kogoś sprowadzić Smile

Odpowiedz
Co do Kevina Ciubotaru o ile jest to poważny temat z naszej strony to mamy rywala w postaci Rapidu Bukareszt.

Odpowiedz
(05-06-2026, 12:18)Mosina napisał(a): Piast też nie był Wink
I nadal nie jest. Korona też nie będzie więc zakładam, że ich właściciele nie zakładają ataku na MP tylko przy odrobinie szczęścia Puchar Polski bądź 4-5 miejsce.
A skoro nie zakładają a z czegoś klub muszą utrzymywać to blokowania zawodnika nie ma się co spodziewać.
Oczywiście może zechcą go zatrzymać ale mówimy o sytuacji gdzie nie puszczą do Lecha za większą kasę.

Odpowiedz
Wyjęcie kogoś z Rakowa, Jagi, Górnika. Ten Tamar mnie nie przekonuje. Ale może ma to coś. Pytanie tylko czy dwa miliony euro to nie za dużo za niego.

Odpowiedz
Zajebiście, że ten Tamar ciebie nie przekonuje, szkoda gdzie nie przyłożyć ucha wszyscy mówią, że to super grajek. To że w porównaniu statystyk wychodzi lepiej niż Antek też zapewne nie ma znaczenia. Jak i to, że robi to w słabej Koronie.
Może w lepszej drużynie z lepszymi partnerami jeszcze te wyniki podkręci.
Ale cóż, najważniejsze, że ciebie nie przekonuje.

Odpowiedz
Tamar został zapytany o potencjalny transfer do Lecha podczas zgrupowania kadry. Odpowiedział tak:

"– To byłaby dla mnie życiowa szansa. Lech zagra w eliminacjach Ligi Mistrzów, co zawsze było moim marzeniem. Grają też w stylu, który mi odpowiada. Podobnie grałem już wcześniej, w Celje. Mam też doświadczenie z gry w europejskich pucharach, więc myślę, że to byłby idealny krok w mojej karierze.

– Kluby rozmawiają. Nie chcę zdradzać szczegółów. Ale myślę, że to byłby wielki krok w mojej karierze, bo Lech jest również znany jako klub, który wprowadza zawodników do najlepszych lig w Europie. A gra w nich jest marzeniem każdego piłkarza."

Powiem tak. Gdyby coś takiego powiedział piłkarz Lecha to wszyscy mielibyśmy poczucie, że myślami jest już gdzieś indziej. To samo widać u Tamara. I myślę, że władze Korony mają poczucie, że z niewolnika nie ma pracownika. Oby ten transfer doszedł do skutku. Widać, że Tamar chce do nas trafić. Super!

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: Biniu, człowiek pająk, DJ89, Sultan, 2 niewidocznych użytkowników, 35 gości