![]() |
LM / LE / LKE - Wersja do druku +- Forum WL (https://www.wiaralecha.pl/forum) +-- Dział: Forum Kibiców Lecha Poznań (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sport (https://www.wiaralecha.pl/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: LM / LE / LKE (/showthread.php?tid=27) |
RE: LE / LKE - pacal - 07-08-2025 Nawet mimo licznych kontuzji, mamy obecnie zdecydowanie mniejsze powody do narzekania na jakość ławki niż legioniści, Co do wczorajszego komentarza: Borek aż jeden raz sie oburzył na sędziego że powinien być aut dla Lecha. Poza tym to tradycyjnie, 3/4 czasu spuszczał się nad mniemaną jakością rywala. Natomiast dla równowagi Mielcarski mnie pozytywnie zaskoczył. Kibicował Lechowi i chwalił postawę nawet w słabszych momentach. Zupełnie jak nie on. RE: LE / LKE - Mosina - 07-08-2025 MichalMCzyli co? 3 w LKE czy 4 zespoły? Jagiellonia pokazuje jak gra zespół z doświadczeniem. Duńczycy tak naprawdę nie mają nic do powiedzenia. (07-08-2025, 20:39)strzelisty jupiter napisał(a): Jakiś dziennikarz sportowy przy okazji naszego wczorajszego meczu mówił ponoć, że Crvena słaba i Legia byłaby w stanie pokonać Serbów. Patrząc na dzisiejszy wynik, to jestem bliższy twierdzeniu, że stolyca miałaby ciężko ze Zvezdą nawet rozgrywając z nimi mecz od razu po nas. Bo przecież Legia najlepsza jest, ochyyy i achyyy --------------------------------------------------------------------------------------- wiadomo. przy okazji opisywania tej paranoicznej ligi serbskiej która jest po to żeby Crvena była na luzie mistrzem, tak sobie pomyślałem że dokładnie takiego modelu oczekiwała by cała warszawka RE: LE / LKE - MichalM - 07-08-2025 Za to dzisiaj "nie wiemy co się stało", za chwilę będzie zastanawianie się czy mecz "rezerwami" z Arką nie wybił ich z rytmu. Piękny eurowpierdol od zdobywcy Pucharu Cypru. Jagiellonia wygrywa to jeszcze Raków i być może wszyscy zagrają we fazie ligowej Ciekawostka Breidablik prowadzi do przerwy na wyjeździe z Zrinjski Mostar 1-0 RE: LE / LKE - strzelisty jupiter - 07-08-2025 Dokładnie: Królewskie pasteryzowane i długo, długo nic. Motłoch niech se walczy o drugie. Wzorowy obraz ligi dla pismaków warszawskich. Ja podtrzymuję, że w fazie ligowej niestety reprezentować będą nasz piękny kraj tylko dwa kluby, w tym z wiadomych względów oczywiście my. Zgadzam się również, że stolyca ma znacznie większy kibel z kadrą niż Lech. A odchodzi jeszcze napompowany jak kabanos przeciętny Ziółkowski i Gual. Ale żeby czwórkę od Cypryjczyków... RE: LE / LKE - secret - 07-08-2025 (07-08-2025, 20:55)MichalM napisał(a): Za to dzisiaj "nie wiemy co się stało", za chwilę będzie zastanawianie się czy mecz "rezerwami" z Arką nie wybił ich z rytmu. Nie dokończyłeś chyba. To jeszcze Raków w dupę i fajny czwartek RE: LE / LKE - adi2050 - 07-08-2025 Na forum prostytutki 3 strony naśmiewek z Lecha a tu taka niespodzianka. Miód na moje oczy. RE: LE / LKE - MichalM - 07-08-2025 (07-08-2025, 21:04)secret napisał(a):(07-08-2025, 20:55)MichalM napisał(a): Za to dzisiaj "nie wiemy co się stało", za chwilę będzie zastanawianie się czy mecz "rezerwami" z Arką nie wybił ich z rytmu. Nie, nie....właśnie niech grają. Im więcej drużyn w pucharach tym większa szansa, że nikt w lidze nie odjedzie. RE: LE / LKE - Mosina - 07-08-2025 ja ma tak samo, najpierw wole żeby przegrali, a potem jak wygrają to sie ewentualnie pocieszę dodatkowymi aspektami rozumowymi. jakoś nie umiem patrzeć na mecz Rakowa i im "sprzyjać" czyz to nie jest piękne jak Legia dostaje 4 bramki na Cyprze? A my - powinniśmy mieć taką kadrę żeby uciągnąć godnie wszystkie rozgrywki. a nie liczyć że pozostali też będą umoczeni w pucharach RE: LE / LKE - strzelisty jupiter - 07-08-2025 Na portalu X piszą widzę mundre głowy, że Cypr nie powinien należeć do federacji UEFA, bo tam gorunco i Azja. A za Koninem niby co jest? RE: LE / LKE - MichalM - 07-08-2025 (07-08-2025, 21:16)Mosina napisał(a): ja ma tak samo, najpierw wole żeby przegrali, a potem jak wygrają to sie ewentualnie pocieszę dodatkowymi aspektami rozumowymi. jakoś nie umiem patrzeć na mecz Rakowa i im "sprzyjać" Wiesz też im nie sprzyjam. Generalnie nie mogę na nich patrzeć aczkolwiek lepszym rozwiązaniem będzie jak większość zagra w pucharach bo mniejsze ryzyko, że ten który odpadł odjedzie w lidze. |