Witaj! Logowanie Rejestracja

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: LM / LE / LKE
Tryb drzewa
Patrząc na losowanie wszystkich polskich pucharowiczów, obstawiam dwie ekipy w fazie ligowej, w tym oczywiście my, jako gwarant.
Legia może wtopić zarówno z Larnaką, jak i później w play-off z Partizanem. A jeśli przejdą Cypryjczyków, też mogą mieć ciężko ze Szwedami czy Norwegami.
Jagiellonia ma Silkeborg, czyli fifty-fifty zakładam. Jeśli nawet przejdą Duńczyków, pewnie Hajduk i łatwo nie będzie.
Paradoksalnie uważam, że najłatwiej w drodze do fazy ligowej ma Raków. Obie rundy w ich zasięgu. Tym bardziej, że Papszun ponoć w pucharach nadal w dresie. Smile

Odpowiedz
Silkeborg jest ostatnią drużyną ligi duńskiej, Jaga ich przejdzie z luzem. Gorszy jest Hajduk, tu może być na noże.
Legia Cypryjczyków przejdzie najprawdopodobniej, ich pierwszy skład gra dobrze - ergo ma puchary. Nawet jakby odpadli z AEK, to jest średniawy Partizan do LKE. Też do ogrania, to nie CZB.
Raków - autostrada do pucharów, jak odpadną, to się skompromitują jak my z Trnavą.

Ja obstawiam, że będziemy mieć 3 drużyny w pucharach. Raków/Jaga + Legia + my (raczej LKE stety/niestety).

Odpowiedz
Silkeborg to dno i wodorosty. W Lidze 3 wpierdole do zera, w konferencji po dogrywce z najsłabszymi Islandczykami. Hajduk też rewelacyjnie nie wystartował. Oby wszyscy weszli.

Odpowiedz
Ulalalala AEK miażdży...

Odpowiedz
Ale piękny mecz w Larnace Wink Przynajmniej nasze 1:3 zejdzie na dalszy plan. A Rajovic z pierwszą bramką - piękna, chociaż samobójcza Smile)

Odpowiedz
Szczerze, jestem bardzo zaskoczony takim obrotem spraw. Spodziewałem się, że będzie to ciężki mecz ale, że 4-1 to nie.

My przy tym wyniku, przeciwniku to jesteśmy Goliatem

Odpowiedz
Podoliński zaraz się popłacze, nawet faule na kartki legionistów uważa że nic nie było. Ten cały Ziółkowski powinien już mieć czerwoną. ciekawe czy wczoraj też tak komentatorzy płakali jak sędzia wszystko gwizdał w jedną stronę (patrz auty)

Odpowiedz
An(g)ielski orszak niech ich duszę przyjmie... ten ich nowy napastnik to jednak melepeta i nie chodzi mi tylko o swojaka.

Odpowiedz
Jakiś dziennikarz sportowy przy okazji naszego wczorajszego meczu mówił ponoć, że Crvena słaba i Legia byłaby w stanie pokonać Serbów. Patrząc na dzisiejszy wynik, to jestem bliższy twierdzeniu, że stolyca miałaby ciężko ze Zvezdą nawet rozgrywając z nimi mecz od razu po nas.

Odpowiedz
Czyli co? 3 w LKE czy 4 zespoły?
Jagiellonia pokazuje jak gra zespół z doświadczeniem. Duńczycy tak naprawdę nie mają nic do powiedzenia.

(07-08-2025, 20:39)strzelisty jupiter napisał(a): Jakiś dziennikarz sportowy przy okazji naszego wczorajszego meczu mówił ponoć, że Crvena słaba i Legia byłaby w stanie pokonać Serbów. Patrząc na dzisiejszy wynik, to jestem bliższy twierdzeniu, że stolyca miałaby ciężko ze Zvezdą nawet rozgrywając z nimi mecz od razu po nas.

Bo przecież Legia najlepsza jest, ochyyy i achyyy

Odpowiedz

Skocz do:

Browsing: 5 gości